Rogla

Opis

Rogla logo 170

Skijalište ROGLA se nalazi na srednjem (južnom) delu pohorskog gorja, između Mariborskog (istočnog) i Slovenjgradskog (Zapadnog) Pohorja na nadnorskoj visini od 1.517 m. Skijalište je 17 km udaljeno od mesta Zreče. Od Beograda ski centar Rogla je udaljen 530 km.

Ski centar Rogla pruža odlične uslove za sve vrste zimskih sportova i pravo uživanje u zimskoj idili. Ovaj skijaški centar garantuje odlične uslove bilo da je u pitanju porodični odmor ili organizacija zimovanja za grupe željne sportskih doživljaja na snegu na odlično uređenim stazama.

Rogla, sa skijaškim stazama svih težina, školom skijanja, rentalima ski opreme, najvećim i najboljim snowboard parkom u tom delu Europe kao i sistemom za veštačko osnežavanje kojim su sve staze pokrivene, može zadovoljiti i najzahtevnije skijaše.

U ponudi je hotelski i apartmanski smeštaj prilagođen potrebama skijaša, a svima koji nakon skijanja žele relaksaciju tu su Terme Zreče na svega 16 km od Rogle (Roglu i Zreče povezuje organizovana redovna autobuska linija, a gosti kapaciteta na Rogli mogu koristiti wellness & spa sadržaje Termi Zreče).

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
office@supernovatravel.rs
Skype: supernova.travel

Društvene mreže

facebookinstagramyoutube