supernova logo

Ukoliko je vaša ovogodišnja morska destinacija Ulcinj letovanje će vam obeležiti uživanje na dugoj peščanoj obali. Ovo poznato crnogorsko letovalište leži na otvorenom moru, i predstavlja idealnu destinaciju za odmor, ali i zabavu i uživanje u morskim sportovima!

 

Letovanje u Ulcinju - odmor na najlepšoj lokaciji Crne Gore

Ukoliko planirate putovanje u Ulcinj, odmor ćete provesti na jednoj od najlepših lokacija crnogorskog primorja, između reke i mora, zelenila i peska. Idealan izbor za sve turiste - mlade, starije, kao i porodice za decom.

Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskom delu Jadranske obale. Južnim delom izlazi na Jadransko more, a istočnim delom protiče reka Bojana. Letovanje u Ulcinju znači odmor u letovalištu koje leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. Veoma lep turistički centar lociran je na prekrasnim brdima, obraslim mediteranskim rastinjem.

 

Plaže u Ulcinju - raj za turiste

Obala Ulcinja duga je više od 30 km, a peščane plaže duge su skoro 23 km, što je jedinstven slučaj u Evropi. Kada su u pitanju plaže koje nudi Ulcinj Velika plaža nesumnjivo predstavlja najveću atrakciju. Dugačka je čak 13 km, a posebno je omiljenja među ljubiteljima morskih sportova.

Letovanje u Ulcinju može biti vaš izbor od prvih do poslednjih dana leta. Ovaj grad sa blagom mediteranskom klimom i velikim brojem sunčanih dana, garantuje vrlo dugu kupališnu sezonu.

 

Ulcinj smeštaj - apartmani i hoteli u Ulcinju

Uz letovalište kao što je Ulcinj Crna Gora se može pohvaliti izuzetno popularnim mestom za turiste svih generacija. Ne čudi što su hoteli u Ulcinju izuzetno traženi tokom cele sezone. Na peščanim plažama Ulcinja izgrađen je veliki broj hotela, a turistička agencija Supernova Travel za vas vrši izbor najboljih!

Ukoliko je vaš izbor za letovanje Ulcinj smeštaj obezbedite rezervacijom preko naše agencije, i pripremite se za nezaboravan odmor u Crnog Gori. Pogledajte cenovnik i opis smeštaja, a potom izaberite i rezervišite aranžman po želji!