supernova logo

★★★★
Borovška Cesta 99, 4280 Kranjska Gora, Slovenija
20
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, spa i velnes
balkon, tv, internet
Ramada Resort

Opis

Nekada poznat kao hotel Larix, hotel Ramada Resort u Kranjskoj Gori i danas oduševljava goste otmenim ambijentom i raznovrsnim sadržajima za odmor i opuštanje. Priuštite sebi zimovanje u hotelu sa 4 zvezdice i skijanje u jednom od najatraktivnijih skijališta u regionu.

Na svega 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori, nalazi se komforni hotel Ramada Resort (ex hotel Larix). Uređene sobe sa pogledom na čudesan alpski svet pružiće vam udoban i živopisan odmor.

Kupanje u zastakljenom akva-parku u sred skijališta naročito tokom zime predstavlja nezaboravno iskustvo. Tu treba dodati i odličnu ponudu wellness usluga.

Wellness "Larih" je hotelski bazenski kompleks sa 400 m2 vodenih površina. U zatvorenom bazenu u voda je zagrejana na 30 stepeni, dok u whirlpool-u ima 36 stepeni. U svetu sauna isprobajte finsku, infra i tursku saunu.

Hotel je od centra Kranjske Gore udaljen svega sto metara.

Dolaskom zimske sezone iza hotela Ramada Resort, na samom skijalištu, aktivira se čuvena snežna plaža. Ona je tokom nekoliko zimskih meseci društveni centar Kranjske Gore. Upravo se tu uz skijalište stvara vreva, razmenjuju se veseli osmesi i sklapaju nova prijateljstva. Čeka vas i bogatstvo kulinarskih doživljaja.

 

 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.