logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Krstarenja

Krstarenje
Poslednjih godina, došlo je do naglog razvoja u gradnji turističkih brodova-kruzera, naročito u tehničkoj sigurnosti plovidbe i navigacije. Nastali su Kruzeri - ploveći hoteli koji mogu da ugoste i preko 5000 putnika. Posada, koja broji i preko 2000 osoba, brine se da ugodi i najzahtevnijim gostima na krstarenjima.

Do skora san, a danas dostupna raskoš

U našoj ponudi su putovanja brodovima koja su remek dela u tehnici, navigaciji, udobnosti, usluzi, ekološkom očuvanju mora, a na kojima će vam se pružiti vrhunsko iskustvo posade u nautičkoj i uslužnoj delatnosti da bi sa sobom poneli nezaboravno sećanje sa krstarenja bilo kojim morima sveta.

Naše ljubazno i kvalifikovano agencijsko osoblje uvek će vam pomoći u odabiru krstarenja, oslanjajući se na vaše želje koje će pretopiti u pravi izbor brodara i itinerera krstarenja.

Izborom krstarenja, vi dobijate smeštaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom.

Posada koja se brine o svakom detalju kako bi vama u svakom minutu dana i noći bilo najudobnije, od polaska do sigurnog povratka kući.

Tokom krstarenja čeka vas spektakularna zabava i bogat izbor sadržaja za opuštanje, spa tretmana i sportskih aktivnosti. Ovakvu udobnost posada će pružiti svim gostima bez obzira na starost, po ceni koja mami osmeh na lice.


ZAŠTO KRSTARENJE?

JER STE DOBRODOŠLI

JER STE POZVANI NA KAPETANSKU VEČERU

JER SVAKO BUĐENJE JE U DRUGOM GRADU

JER NE ŽELITE MANJE - Kada jednom doživite gostoljubivost brodske posade na krstarenju...

JER IMATE STILA - Otkrite svet bezvremenske elegancije i stila. Spajajući savremeni dizajn sa tradicionalnom izradom, svaki savremeni kruzer je sam za sebe uzbudljiva destinacija;

JER UŽIVATE U RAZNOVRSNOJ HRANI I ODABRANIM VINIMA – Bićete uvek posluženi svežom i ukusnom hranom u modernom okruženju klasičnih ili bife restorana kao i barova uz bogat, osvežavajući izbor autentičnih italijanskih jela, međunarodnih specijaliteta kao i jelima zemalja čijim vodama upravo plovite;

JER VOLITE KVALITET I UDOBNOST - Od jednostavnih unutrašnjih kabina, preko prozorskih ili balkonskih kabina do luksuznih apartmana, savremeni kruzeri vam pružaju idealan smeštaj u skladu sa vašim zahtevima. Tip i veličina kabine sigurno ne utiču na kvalitet.

JER VOLITE ZABAVU - Bez obzira predstavljaju li vam idealnu zabavu igre uz bazen, uzbuđenja virtuelne stvarnosti ili spektakularne pozorišne predstave, sve ćete to pronaći u bogatoj ponudi organizovanih aktivnosti i zabave svih brodara koje zastupamo.

JER JE DOSTUPNO –već od 99 EUR

I još

WELLNESS I SPORT - Iskoristite priliku da se potpuno razmazite i vratite u fizičku formu, mentalno opustite i podmladite telo u raskošnim spa centrima kao i modernim sportskim i fitness salama koje možete pronaći na svim brodovima iz ponude Supernova Krstarenja.

PORODICA I DECA - Krstarenja vam pružaju savršeni porodični odmor. Potrebe porodice brodarima su uvek u središtu pažnje. Oni su se pobrinuli da bazenima, područjima za igru i aktivnostima za decu svih uzrasta animiraju decu uz budnu pažnju profesionalnih instruktora.

KLASIČNI GLAMUR EKSTRA UDOBNOST – Svaki dan krstarenja vi počinjete i završavate dan na odabranom brodu. Osim hotelskih usluga, sportskog kluba, spa,zabavnog te shopping centra, brod je takođe mesto gde možete uživati u mirišljavoj kafi, laganoj šetnji ili degustaciji pića u romantičnoj atmosferi, s pogledom na zvezde. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Otkrite novu generaciju brodova koji su stvoreni u saradnji s višestruko nagrađivanim partnerom, De Jorio Design International. Na svakom brodu pronaći ćete jedinstveno, pažljivo uređeno okruženje što čini ove ploveće destinacije za odmor savršeno
konkurentnima najboljim odmaralištima na svetu. Zahvaljujući jedinstvenom stilu, uživajte u glamuru uz sve pogodnosti 21. Veka;

SVAKI DAN, NOVA AVANTURA - Jedna od najvećih prednosti krstarenja je to što se svaki dan probudite u drugoj luci pa tako imate priliku da otkrivate nova uzbudljiva mesta i kulture. Kako biste maksimalno iskoristili vreme na obali, za svaku luku u koju brod pristaje brodar vam nudi bogat izbor pažljivo organizovanih izleta.
Profesionalni vodiči će vas zabaviti i podeliti s vama svoje bogato znanje kako bi vi poneli sa sobom prelepe uspomene na posećeno mesto. Naravno da svoj istraživački duh i želju za upoznavanjem novih destinacija možete ostvariti i sami uživajući u autentičnoj atmosferi vama poznatog ili nepoznatog mesta.

DESTINACIJE SAMO ZA VAS
Evo nekih krstarenja za vas:

Krstarenje Istočnim MediteranomKrstarenje Zapadnim Mediteranom

* klasika krstarenja,
Krstarenje Severnom Evropom

* magija fjordova, raskoš Sank Petersburga, bele noći, putevi Vikinga, brodovi Hanse...
Krstarenje Baltičkim Morem
Krstarenje Antilima * NOVO
Krstarenje Crvenim Morem

* raj za ronioce, Sharm el Sheiki, drevni Egipat od Velike Piramide do Doline kraljeva ...
prekookeanska krstarenja
Brazil, Antili, Karibi, Južna Afrika...

Krstarenja Fjordovima

Mini Krstarenja Mediteranom ili Severnom Evropom

BRODARI PO IZBORU

Supernova travel zastupa renomirane kruz (cruise) kompanije, čiji brodovi krstare svim morima sveta.
MSC Cruises
Costa Crociere
Royal Caribbean Cruises
Louis Cruises
Windstar Cruises

TARIFE I CENE – naše ljubazno agencijsko osoblje, u zavisnosti od vaših želja i dostupnosti kapaciteta, ponudiće vam uvek optimalnu cenu krstarenja na kome još uvek važi najniža cena tzv. „rana rezervacija“. Ako ste zakasnili sa odlukom, u našoj agenciji će vam uvek naći najpovoljniju ponudu iako nema više mogućnosti uplate po ceni rane rezervacije. Takođe, zavisno od dostupnosti, kod nas možete naći porodični smeštaj za više osoba. Ako želite da krstarite sa vašom decom a da niste u istoj kabini, zavisno od dostupnosti ponudićemo vam susedne kabine spojene unutrašnjim vratima pa tako možete uvek biti u kontaktu sa decom.

Ne zaboravite da deca do 18. godina starosti uz pratnju dve odrasle osobe, uvek putuju besplatno (plaćaju samo lučku taksu).

POPUSTI – mogu varirati od brodara do brodra, kao i u zavisnosti od broda

Mladi

Ako vi i vaši prijatelji ili partner (u istoj kabini) imate između 18 i 29 godina ponudićemo vam krstarenje brodara na kojem je moguće ostvariti pravo na poseban popust koji se obračunava na redovnu cenu: 100€ (za unutrašnju kabinu), 150€ (za prozorsku kabinu), 200€ ( za balkonsku kabinu ili apartman) ili 400€ (za apartman Yacht Cluba). Ako rezervišete spoljašnju ili balkonsku kabinu, čekaju vas dodatne pogodnosti i to:
• 8 sati besplatnog pristupa internetu
• Wellnesss paket Bali koji uključuje masažu, tretman lica te termalnu kupku s aromaterapijom

Seniori

Ako deli kabinu sa partnerom ili prijateljem a oboje su stariji od 65 godina brodari obično odobravaju popust po kabini u odnosu na redovnu cenu i to: Za unutrašnju kabinu 100€, za prozorsku kabinu 150€, za balkonsku kabinu ili apartman 200€.

Seniori koji rezervišu prozorsku ili balkonsku kabinu dočekaće ih fantastičan paket dobrodošlice koji sadrži:
• bocu Moët & Chandon šampanjca
• jagode prelivene čokoladom
• dve čaše za šampanjac kao suvenir
• kapetanovo pismo dobrodošlice s pozivom na ekskluzivni koktel.

Kod poznatog brodara, vaše najbolje godine dobijaju posebnu vrednost.

Pojedinačni putnici

Ako krstarite sami možete uživati u celoj kabini samo za sebe. Naknada od 50% će u tom slučaju biti obračunata na cenu vašeg krstarenja, no ova posebna ponuda zavisi od dostupnosti pa je predmet potvrde prilikom rezervacije.


POSEBNE CENE

MLADENCI

Ako je bračni život putovanje, tada odmor na krstarenju predstavlja savršen početak. Kod nas će vam ponuditi brodara koji čini sve kako bi se mladenci osećali posebno i kod kojeg mladenci ostvaruju popust od 10% na redovnu cenu krstarenja kao i poseban tretman na brodu. Prilikom rezervacije potrebno je priložiti izvod iz matične knjige venčanih kako bi mladenci ostvarili pravo na ovaj izuzetan poklon za njihovo venčanje;

GODIŠNJICE
Ako planirate vase krstarenje u vreme godišnjice braka, mi ćemo vam ponuditi krstarenja brodara koji će vam uz romantičnu notu luksuznog krstarenja, ponuditi bogat izbor primamljivih poklon paketa za tu godišnjicu kako bi proslavi dodali još malo čarolije. Za godišnjicu koju ćete dugo pamtiti, pre polaska izaberite jednu od niže navedenih posebnih poslastica, kako bismo ih mogli rezervisati za vas pod uslovom da nam priložite izvod iz matične knjige venčanih:

• Relax Together paket koji sadrži:
biljni čaj za dobrodošlicu;
30-minutna masaža Bali (za dvoje);
30-minutni opuštajući tretman lica (za dvoje);
SPA propusnica za dvoje

• Relax & Delight paket
biljni čaj za dobrodošlicu
30-minutna masaža Bali (za dvoje)
SPA propusnica za dvoje
za nju: Swarovski poklon u vrednosti do 70 €

• Relax & Taste paket
biljni čaj za dobrodošlicu;
30-minutna masaža Bali (za dvoje);
SPA propusnica za dvoje;
paket „Ružine latice“ poslužen na dan po vašem izboru, sadrži bocu „vina ljubavi“ Moscato u
luksuznom pakovanju 2 MSC čaše za šampanjac kao suvenir I tanjir kolačića Petit Fours

• Delight & Taste paket
flaša penušavog vina Asti i torta, posluženo u restoranu;
Deluxe kontinentalni doručak za dvoje poslužen u kabinu na dan po vašem izboru, sadrži
bogati izbor toplih napitaka (kafa, čaj, punomasno/obrano mleko, sveže ceđeni sok od
pomorandže), croissant i razna peciva, izbor sireva, pršut iz Parme, meko kuvana jaja sa
tostiranim štapićima hleba, žitarice ili izbor jogurta i svežeg voća.
za nju: Swarovski poklon u vrednosti do 70 €
za njega: Montblanc poklon u vrednosti do 70 €

• Explore & Taste paket
1 izlet (za dve osobe);
paket „Ružine latice“ poslužen na dan po vašem izboru, sadrži bocu „vina ljubavi“ Moscato u
luksuznom pakovanju;
2 MSC čaše za šampanjac kao suvenir te tanjir kolačića Petit Fours

• Explore & Delight paket
1 izlet (za dve osobe)
za nju: Swarovski poklon u vrednosti do 70 €

Paketi za godišnjicu zvise od dostupnosti i mogu se rezervisati unutar 6 meseci od datuma vaše godišnjice, vrede za sve destinacije osim Južne Amerike i Južne Afrike.

Pored navedenog, putnicima nudimo razne vrste paketa koje nude svi brodari za opuštanje i paketa alkoholnih i bezalkoholnih pića, koja se mogu rezervisati samo pre krstarenja.

Za goste koji žele da putuju svojim automobilom do luke isplovljavanja nidimo rezervaciju nadgledanog parking za sve luke ukrcavanja (osim Dubrovnika). Cena zavisi od grada u kome se nalazi luka isplovljavanja, broja dana provedenih na krstarenju, veličine automobile. Cena se okvirno kreće za normalna osmodnevna krstarenja od 90 do130 € .

Da bi vam ovaj parking obezbedili, potrebno je samo da nam dostvite marku i tip automobila kao i registarski broj.

Ova usluga može se rezervisati samo unapred, do nedelju dana pre isplovljavanja broda ako je u to vreme dostupna.

ZaKrstarite sa nama na www.krstarenje.org  jer mi smo SPECIJALISTI ZA KRSTARENJE