supernova logo

★★★★
Rudnička 38, Rtanj, 19370 Boljevac, Srbija
sopstveni
bazen, parking, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Ramonda

Opis

Ako tražite smeštaj na Rtnju sa bazenom i spa centrom, pogledajte našu ponudu za hotel Ramonda. Napravite online rezervaciju već danas i priuštite sebi odmor u hotelu sa četiri zvezdice!

Hotel Ramonda se nalazi u podnožju misteriozne planine Rtanj, koja vekovima intrigira, fascinira i isceljuje, a ime je dobio po autohtonom cvetu sa ove planine. Hotel, skladno uklopljen u prirodni ambijent i inspirisan okruženjem, kreiran je za one koji od odmora očekuju više. Prirodni materijali, moderan dizajn prostora, panoramski prozori sa otvorenim pogledima, vrhunska personalizovana usluga, sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju – čine ovaj butik hotel savršenim mestom za uživanje i odmor.

 

Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi i LAN internet. Parking je besplatan i obezbeđen za 21 parking mesto. U sklopu hotela postoji igraonica za decu i ponuda dečijeg menija.

Otvoreni i zatvoreni bazen, velika hidromasažna kada, sauna i parno kupatilo, fitnes soba i tretmani masaže deo su ovog ambijenta za opuštanje koji je u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju. Prepustite se posebnom iskustvu plivanja u malom veštačkom jezercetu u kojem se voda prečišćava prirodnim putem bez hemije, samo uz pomoć specijalnih biljaka. Tokom hladnih dana gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa panoramskim prozorima.

 

Sauna i parno kupatilo, velika hidromasažna kada i tretmani masaže deo su ovog ambijenta za opuštanje koji je u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju.

U okviru hotela Ramonda nalazi se savremeni Fitnes centar opremljen spravama za vežbanje. Našim gostima su na raspolaganju traka za trčanje, suvo veslo, bicikl, garniture sa bućicama.

U prijatnom ambijentu hotelskog restorana sa prostranom, sunčanom terasom, možete uživati u ukusnim zalogajima. Služe se klasici tradicionalne kuhinje servirani na jedinstven i moderan način uz dobra vina, kao i jela za goste sa posebnim režimom ishrane.

U prijatnoj atmosferi Lobby bara možete uživati tokom predaha od dnevnih aktivnosti. Barovi na otvorenom i zatvorenom bazenu imaju odličnu selekciju pića tako da možete uživati u svom omiljenom koktelu ne napuštajući bazen.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.