supernova logo

★★★
autobusom, sopstveni
najam
restoran, parking, internet
klima uređaj, tv, internet
Vila Kopaonik
Kopaonik

Opis

Kao jedan od novijih aparmtanskih kompleksa na Kopaoniku, Vila Kopaonik se nalazi nedaleko od JAT-ovih apartmana i jedan je od traženijih smeštaja. Proverite dostupnost apartmana i termina i rezervišite što pre svoj boravak!

Vila Kopaonik ima 3 zvezdice, nalazi se nedaleko od JAT-ovih apartmana i nudi prijatan ambijent po povoljnim cenama u strogom turističkom centru. Rezervišite na vreme sobu ili apartman!

Opis:
Vila Kopaonik jedan od novijih objekata na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini "JAT apartmana" i sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.Naš hotel otvoren je tokom cele godine i predstavlja idealan smestaj za sve one koji dolaze na Kopaonik, zimi na skijanje, leti na odmor i rekreaciju.

Vila Kopaonik je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta (graža se dodatno plaća). Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.

Vila Kopaonik poseduje skijašnicu - prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku.

Odabirom boravka u Vili Kopaonik svakako ćete napraviti pravi izbor.

Lokacija - 43.286524, 20.811467

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.