supernova logo

★★★
200
autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, spa i velnes
tv, internet

Klikom na polje ON LINE REZERVACIJA možete samostalno izvršiti rezervaciju čime stupate u direktni odnos sa hotelom uz prihvatanje opštih uslova hotela.

Ukoliko ipak želite da mi izvršimo rezervaciju za Vas, POD ISTIM USLOVIMA I PO ISTOJ CENI, ili je potrebna asistencija, koristite formu POŠALJITE NAM UPIT.

Hotel Club A

Opis

Hotel Club A sa bazenom i spa sadržajima je odličan izbor za sve skijaše i ljubitelje planine! Pogledajte aranžmane i cenovnik za hotel Club A i rezervišite svoje mesto na vreme!

Hotel Club A na Kopaoniku se nalazi u samom centru a na nadmorskoj visini 1.750 m. preko puta Konaka i neposredno uz JAT apartmane.
Hotel Club A je do nekih devedesetih godina prošlog veka nosio ime hotel Atlas i poslovao je u sastavu istoimenog turističkog preduzeća iz Hrvatske. Hotel Club A već godinama posluje pod ovim imenom, a danas je u sastavu hotelskog preduzeća HUTP MOSKVA DOO.
Od svog osnivanja Club A predstavlja hotel koji se voli i to najviše zahvaljujući osoblju hotela. Ljubaznost, predusretljivost i profesionalizam ovih ljudi je nadaleko poznata i već je česta pojava da više generacija iste familije su stalni gosti Cluba A.
Hotel raspolaže sa 91 smeštajnom jedinicom odnosno sa 89 soba različitih veličina i dva apartmana.
2017-te godine izvršena je kompletna rekonstrukcija prizemlja hotela te smo na radost svih dobili aperitiv bar koji svakako predstavlja jedan od najprijatnijih prostora na Kopaoniku za večernje druženje uz čašu dobrog vina i toplu atmosferu uz vatru kamina.
Takodje, prostor recepcije je renoviran i modernizovan kako vizuelno tako i funkcionalno.

Dodatni sadržaji:
Zatvoren bazen okruglog oblika sa velikim panoramskim staklima, jakuzzi i sauna, salon za masažu, skijašnica, besplatan parking, internet cafe,frizerski salon, buffet restoran, a la carte restoran, kao opremljena igraonica za decu.

Usluga:
Polupansion (doručak , večera) koji se služe na bazi švedskog stola, sa mogućnošću doplate ručka.

Restorani:
PANSIONSKI: Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola, dok se za ručak služe jela sa jelovnika.
A La Carte Restoran "Gastro kutak": Kulinarski majstori spremaju jela sa domaće i internacionalne liste specijaliteta, a vama preostaje da ih testirate uz čašu vrhunskih vina sa vinske karte nastale uz asistenciju top somelijera. Listom svakako dominiraju vrhunska vina vinarije Dragić.

Kongres:
Club A pruža kompletnu uslugu i za organizovanje stručnih skupova i seminara. Konferencijska sala ima 60 mesta, a dve dodatne sale pružaju mogućnost za rad manjih grupa.

Spa centar:
Ponudu centra u hotelu CLUB A čine zatvoreni bazen, đakuzi, sauna i sobe za masažu.
Za goste hotela pristup bazenu i sauni je besplatan: Radno vreme spa centra Club A je svakodnevno 11:00 do 21:00.

Usluge Ski rente i ski škole moguće je rezervisati u Agenciji.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.