★★★★

Hotel Kompas

Borovška Cesta 100, 4280 Kranjska Gora, Slovenija
100
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, kućni ljubimci dozvoljeni
klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Kompas
Hotel Kompas

Opis

Kompas je najveći hotel na Kranjskoj Gori u samom podnožju skijališta. Okružuju ga prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci.
Ima 156 udobnih i savremenih soba. Sobe imaju tuš, bežični internet, digitalnu televiziju, telefonsku liniju, sef i fen za kosu.

Ima bogatu kulinarsku ponudu, gosi mogu da uživaju u velnesu sa bazenom, saunama, masažnim salonom ili na sunčanoj na terasi bazena. Hotel je poznat po organizaciji kongresa i sličnih događaja.

 

Centar za relaksaciju u okviru hotela obuhvata zatvoren bazen i mali dečji bazen sa toboganom. U ponudi je više vrsta masaža, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu uz pogled na Julijske Alpe. Nakon posete finskoj sauni ili opuštanja u turskom parnom kupatilu, ulazak u hladniji bazen je najbolji za cirkulaciju.

Pored pansionsog restorana za 300 gostiju, tu je i restoran Florijana koji je opremljen u stilu Gorenjske i koji je poznat po odličnim domaćim specijalitetima. "Ledeni bar" u hotelskom holu je centar dešavanja u hotelu. Tokom sunčanih dana goste poslužuju i u hotelskoj bašti na otvorenom.

 

Noćni bar sa podijumom za ples je pravo mesto za kraj dana na odmoru. Zabava je neizostavna po završetku konferencijskog dana i sastanaka ili tokom ležernih večeri za vreme odmora. Hotel angažuje odlične di-džejeve i organizuje zabave u prijatnom ambijentu diskoteke. Diskoteka je primerena i za dečju animaciju sa muzikom i plesom.

 

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
office@supernovatravel.rs
Skype: supernova.travel

Društvene mreže

facebookinstagramyoutube