supernova logo

★★★★
Borovška Cesta 100, 4280 Kranjska Gora, Slovenija
100
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, kućni ljubimci dozvoljeni
klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Kompas
Hotel Kompas

Opis

Hotel Kompas u Kranjskoj Gori je odličan izbor za sve ljubitelje skijanja, odmora i opuštanja u predivnom planinskom okruženju. Moderno opremljen i visoko kategorizovan ovaj smeštaj u slovenačkom ski centru poziva goste na relaksaciju i uživanje. 

Kompas je najveći hotel na Kranjskoj Gori u samom podnožju skijališta. Okružuju ga prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci.
Ima 156 udobnih i savremenih soba. Sobe imaju tuš, bežični internet, digitalnu televiziju, telefonsku liniju, sef i fen za kosu.

Ima bogatu kulinarsku ponudu, gosi mogu da uživaju u velnesu sa bazenom, saunama, masažnim salonom ili na sunčanoj na terasi bazena. Hotel je poznat po organizaciji kongresa i sličnih događaja.

 

Centar za relaksaciju u okviru hotela obuhvata zatvoren bazen i mali dečji bazen sa toboganom. U ponudi je više vrsta masaža, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu uz pogled na Julijske Alpe. Nakon posete finskoj sauni ili opuštanja u turskom parnom kupatilu, ulazak u hladniji bazen je najbolji za cirkulaciju.

Pored pansionsog restorana za 300 gostiju, tu je i restoran Florijana koji je opremljen u stilu Gorenjske i koji je poznat po odličnim domaćim specijalitetima. "Ledeni bar" u hotelskom holu je centar dešavanja u hotelu. Tokom sunčanih dana goste poslužuju i u hotelskoj bašti na otvorenom.

 

Noćni bar sa podijumom za ples je pravo mesto za kraj dana na odmoru. Zabava je neizostavna po završetku konferencijskog dana i sastanaka ili tokom ležernih večeri za vreme odmora. Hotel angažuje odlične di-džejeve i organizuje zabave u prijatnom ambijentu diskoteke. Diskoteka je primerena i za dečju animaciju sa muzikom i plesom.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.