supernova logo

★★★★
Poljice bb, 71420 Jahorina, Bosna i Hercegovina
50
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet
terasa, klima uređaj, tv, internet

Opis

Za zimovanje na Jahorini i kompletno uživanje u hotelu sa bazenom i spa zonom izaberite Hotel Termag. U hotelu sa četiri zvezdice u strogom centru turističkog centra Jahorina čekaju vas otmene sobe i apartmani, ljubazno osoblje i razni spa & wellness sadržaji. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja tokom cele godine. Zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorine na 1550 m nadmorske visine, uz samu stazu i žičare.

Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje je na bazi švedskog stola. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.

U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati posle skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.