supernova logo

★★★★
Zdraviliška Cesta 6, 3270 Laško, Slovenija
sopstveni
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Thermana Park Laško

Opis

Hotel Thermana Park Laško se nalazi na svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra mesta Laško, u netaknutom prirodnom okruženju reke Savinje, 85km od Ljubljane i 10km od Celja.
Sadržaj: Hotel poseduje: recepciju, hotelski restoran, a la carte restoran, kafe, Termalni centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bezenima na 2200 m2 vodene površine, Sauna centar, Wellness Spa centar, dve konferencijske sale, salon za lepotu, market u hotelu,bankomat, TV sala, terasa za sunčanje,Wi Fi u javnim prostorijama, room service, parking, garaža. Raspolaže sa 188 savremeno opremljenih soba.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.