supernova logo

★★★★
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Terme

Opis

LETNJA TERMALNA RIVIJERA!!!!
27.04. se otvara dio letnje termalne rivijere: bazen nepravilnog oblika, trio tobogan i dvostruki bazen.
Ostatak termalne rivijere se otvara 01.06.2024:
olimpijski bazen,
spora reka,
tobogan Boomerang,
bazen sa talasima,
Gusarski otok,
Termalna formula,
dečiji bazeni.
Otvaranje tobogana je 26.06.2024.

 

WELLNESS CENTAR GRAND SPA TERME - NOVO !!!!!
Otvaranje renoviranog wellness centra u hotelu Terme 4* GRAND SPA TERME (ex Centar zdravlja & lepote) – JUNI 2024!
U terminu do 31.05.2024 (odnosno do završetka renoviranja), je svim gostima hotela Terme omogućen jedan ulazak dnevno u Wellness Rivieru – novu oazu sauna (ulaz na recepciji zimske Termalne Riviere kod hotela Toplice).

 

Od 01.06.2024 je potrebna doplata za korišćenje nove oaze sauna u hotelu Terme:
- doplata za 1 x vremenski neograničen PREMIUM ulazak u renoviranu oazu sauna (za goste hotela Terme) iznosi: 20,00€ po osobi dnevno (pon-čet), 30,00€ po osobi dnevno (pet-ned i praznici).
*Doplata se odnosi samo na nove saune – fitnes i bazeni hotela Terme su uključeni u cenu.
Doplata za PREMIUM ulazak za goste ostalih objekata iznosi: 25,00€ po osobi dnevno (pon-čet), 35,00€ po osobi dnevno (pon-ned i praznici).
Ulaz u GRAND SPA TERME je dozvoljen osobama starijim od 15 godina.
Svi datumi su okvirni, u slučaju odstupanja molimo za razumijevanje.

 

LOCATION

Hotel Terme se nalazi u sklopu kompleksa Termi Čatež - najvećeg slovenačkog prirodnog lečilišta i jednog od najvećih slovenačkih turističkih centara. Hotel Terme je udaljen 300m od Zimske termalne rivijere i nije povezan toplim hodnikom.Udaljen je od svakodnevne vreve i buke.
Preporučujemo ga svima koji žele miran odmor uz odabranu wellness ponudu i uživanje u hotelskom bazenu. U centru zdravlja i lepote otići ćete u svet indijskih masaža uz miris opustajućih eteričnih ulja.
Osveženi restoran hotela Terme nudi gostima širok izbor đakonija kako za doručak tako i za ručak i večeru. A la cart restoran uvek iznova oduševljava i vrhunske gurmane.

 

Soba: Zgrada:1 Lift: Da

 

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran sa terasom, a la carte restoran, aperitiv bar, hotelski unutrašnji i spoljašnji bazen (nije spojen sa unutrašnjim bazenom), opuštajući Centar zdravlja i lepote, saune, fitnes studio, poslovni centar, internet, parking. Hotel nema peškire za wellness.

 

Sobe:
standard sobe su površine 25 m2, sobe imaju klima uređaj, SAT TV, internet, mini bar, telefon, kupatilo, fen, bade mantil (samo za odrasle), hotelske papuče. Samo sobe u prizemlju su bez balkona. Sobe imaju mogućnost smeštaja pomoćnog kreveta (na insistiranje putnika u sobu se mogu dodati 2 pomoćna ležaja, ali onda u sobi ima malo slobodnog prostora).
Apartmani su površine oko 50 m2, imaju francuski krevet i balkon, apartmani imaju odvojen dnevni i spavaći prostor ali nisu razdvojeni vratima, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića uz doplatu, klima, kupatilo s kadom, dodatni toalet, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

 

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).

 

Napomena:
Krevetac za bebu je uz doplatu 16 eur dnevno. Doplata za bademantil je 5 eur dnevno po osobi na licu mesta.
Deca do 6 godina su Gratis i nemaju ležaj. Dece od 6-12 godina plaćaju 50% od cene za odrasle osobe i imaju pomoćni ležaj(ukoliko u paketu nije drugačije navedeno). Maximum broj pomoćnih ležaja u sobi je 2.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.