supernova logo

★★★★
Zdraviliski trg 12, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Grand Hotel Rogaška

Opis

Grand Hotel Rogaška se nalazi u srcu Rogaške Slatine, sa pogledom na veličanstveni park, koji je savršen primer vanvremenske arhitekture.

Objekat hotela je istorijski zaštićen objekat koji sa 194 soba i svojom Kristalnom dvoranom vraća goste u period princeze Sisi (Elizabete Bavarske), Franca Jozefa i uzbudljivih večernjih koncerata pijaniste Lista. Vremena se menjaju, ali ostaje posvećenost da u hotelu očuvanju šarm i standarde ove zgrade.

Grand Hotel Rogaška nudi nekoliko mogućnosti / opcija smeštaja.

Hotel raspolaže sa 194 sobe koje se nalaze u istorijskoj superiornoj glavnoj zgradi sa 4 zvezdice kao i u dva međusobno povezana aneksa (bivši hoteli Štrosmajer i Štajerska) sa 4 zvezdice.

Elegantno nameštene sobe i apartmani zadržavaju istorijski dodir i utočište su mira i opuštanja. Možete birati između komfornih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba standardne ili superior kategorije i apartmana, a pogled na prelepi park ili šumu neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Kristalna dvorana je jedan od najznačajnijih spomenika kulture u Rogaškoj Slatini i mesto plesanja i kulturnih dešavanja u gradu. Najpoznatiji događaj je Anin ples sa skoro dve stotine godina tradicije. U sali se nalaze četiri uljane slike austrijskog slikara Šretera iz 1912. godine koje prikazuju važne događaje u istoriji grada i pet kristalnih lustera ručno rađenih u staklari Rogaška.

Wellness & Spa centar hotela
Uz nezaboravne i opuštajuće trenutke u saunama i lekovitu termalnu vodu u bazenu, naći ćete put do potpunog opuštanja. Na raspolaganju su: finska sauna - turska sauna - infracrvena sauna - ledena pećina - kneipp kupke - tropska kiša.

Bazeni Rogaške rivijere u Rogaškoj Slatini udaljeni su samo nekoliko minuta hoda od Grand hotela Rogaška uz promenadu. Za opuštanje, rekreaciju i vitalnost na raspolaganju su povezani zatvoreni i otvoreni bazeni i bazeni za masažu sa više od 100 mlaznica. Temperatura vode je između 27 i 36 stepeni. Za goste GRAND HOTELA ROGAŠKA kupanje na Rogaškoj rivijeri je BESPLATNO. Rogaška rivijera je otvorena od polovine aprila do kraja septenbra. Radno vreme svakog dana od 9:00 do 19:00.