supernova logo

★★★★
Cara Dušana 2, 36210 Vrnjačka Banja, Srbija
50
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
klima uređaj, tv, internet
Hotel Fontana

Opis

Hotel “Fontana” u Vrnjačkoj Banji nalazi se odmah pored banjskog parka. Čuveni „Most ljubavi“ i šetna staza Promenada su u neposrednoj blizini.

Sa ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je jedno od najpopularnijih mesta u Banji. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici.

Apartmani su prostrani i moderno opremljeni pa gostima obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vođeno je računa o udobnosti, sa težnjim da se ponudi više od prijatnog smeštaja, nešto što će se pamtiti.

Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili sveži voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Tajna dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

Iz istorije hotela:
- Sagrađen 1965 godine, Hotel Fontana je prvi moderan hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji.
- Dograđivan, renoviran i dodatno adaptiran 1975. godine, hotel je pratio promene trendova i izašao u susret zahtevima modernih turista.
- Nakon uspešne privatizacije u maju 2017. godine, kreće se sa rekonstrukcijom i dogradnjom samog objekta.
- Iako sija novim sjajem, hotel Fontana je zadržao stare tradicionane vrednosti: kvalitetnu uslugu, višegodišnju tradiciju i fantastičnu lokaciju.

 

Sadržaji hotela

Restoran
A la carte restoran predstavlja mesto gde kvalitet i ukus imaju imaju prednost, mesto gde savršenog spoja domaće i internacionalne kuhinje.
Raspoloživim kapacitetom možemo ugostiti do 150 osoba, a veliki izbor naših „a la carte“ jela garantuje gastronomsko uživanje.

Caffe Bar
Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu sa domaćom vanilicom na otvorenoj terasi hotela uz cvrkut ptica.
Terasa caffe bara nalazi se na samom početku banjskog parka, koji je najveća uređena parkovska površina u Srbiji, tako da Vam je užitak zagarantovan.

Lobby Bar
Idealno mesto za trenutke opuštanja ili poslovne sastanke.
Prijatan ambijent lobby bara predstavlja idealno mesto za druženje sa kolegama, prijateljima i porodicom.

Bazen
U prijatnom ambijentu zatvorenih bazena, gde za svakog postoji neki sadržaj koji će mu se dopasti, možete dozvoliti sebi potpuno opuštanje.
U kompleksu se nalaze: rekreativni bazen površine 84m² i temperature vode od 30°C, hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35°C, kao i dečiji bazen sa temperaturom vode 32°C.

Fitness Centar
U sklopu hotela nalazi se moderno opremljen fitness centar. Na raspolaganju su: traka za trčanje, bicikl ergometar, benč klupe, sprava za veslanje, sprava za sve grupe mišića, tegovi i ketlbeli svih težina.
Ne propustite trening, čak ni kada ste na odmoru!

Konferencijska sala
Multifunkcionalna konferencijska sala, modularni prostor deljiv u tri nezavisne celine, idealno je mesto za poslovne događaje, seminare i konferencije. Moderna sala sa maksimalnim kapacitetom do 500 mesta.
Na raspolaganju je kompletna audio-vizualna oprema: platno, projektor, prezenter, flip-chart, ozvučenje, tabla, brza Wi-Fi i LAN konekcija. Sve to uz stručnu podršku našeg osoblja.

Wellness & Spa
Wellness &SPA, zajedno sa fitness zonom se prostire na više od 1000m2 i gostima su na raspolaganju: finska sauna, bio sauna, hamam, tuš doživljaja, slana soba, plivački bazen hidromasažni bazen, dečiji bazen, đakuzi.
U ponudi centra su razni tretmani lica i tela, među kojima su najpoznatiji aparativni „anti-age“ tretmani.

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.