logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Hotel PARK, Palić

Hotel PARK, Palić

Kategorija:

Centar: na obali jezera


Upit / Rezervacija


Zakoračite u prošla vremena i prepustite se čarima secesije tokom šetnje kroz Veliki park na Paliću. Lokacija i šarm hotela „Park“ čine ga vanvremenskom oazom mira i uživanja.

Hotel „Park“ smešten je u Velikom parku, na samo 50 metara od obale Palićkog jezera. Izgrađen je davne 1860. godine u stilu klasicizma i zaštićen je kao spomenik kulture. Hotel je kategorizovan sa četiri zvezdice i poseduje ukupno 34 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju sobe i poluapartmani sa pogledom na jezero ili na park.

Ishrana hotelskih gostiju se odvija u restoranu „Mala gostiona“, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Restoran Mala gostiona
Legendarna i autentična, „Mala gostiona“ već 164 godine na obali jezera dočekuje svoje goste i priča najlepše Palićke priče.
Malo je pravih gurmana i ljubitelja dobre kuhinje koji nisu čuli za restoran „Mala gostiona“.
Već 164 godine, na istom mestu i pod istim imenom, ovaj restoran čuva i prenosi najlepše palićke priče. Ambijent restorana prilagođen je jedinstvenoj arhitekturi Palića u stilu mađarske varijante secesije i dočarava zlatno doba Palića sa kraja XIX i početka XX veka.
Tradicija restorana još od 1994. godine je nedeljni porodični ručak po principu švedskog stola, sa bogatim izborom jela nacionalne i internacionalne kuhinje i sa pažljivo odabranom ponudom lokalnih specijaliteta.

Kongresni servis
Značajan deo poslovanja kompanije „Elitte Palić“ obuhvata i organizacija seminara, konferencija, savetovanja, team buildinga i različih kompanijskih događaja. Na spratu restorana „Mala gostiona“ postoji kongresni servis, koji sadrži četiti kompletno opremljene sale, a garanciju kvaliteta potvđuje lista referenci zadovoljnih korisnika.

Smeštaj
Hotel Park i depandans rapolažu sa ukupno 55 soba i 9 apartmana.

Gostima su na raspolaganju sobe i poluapartmani sa pogledom na jezero ili na park.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.