logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5832

Hotel PREZIDENT - Palić

Hotel PREZIDENT - Palić

Kategorija:

Centar: pored jezera

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / RezervacijaHotel "Prezident" se nalazi u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Profesionalno i ljubazno osoblje ovog otmenenog hotela sa četiri zvezdice pružiće vam vrhunsku uslugu, opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijer odgovara najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

Hotel Prezident svečano je otvoren 01.08.2000. godine kao objekat sa četiri zvezdice. Od tada do danas ugostio je veliki broj poslovnih ljudi, sportista, učesnika na raznim seminarima i naravno porodica koje dolaze na opuštajuće vikende na Palić. Hotel je odigrao veliku ulogu u popularizaciji i preporodu palićkog turizma. Nosilac je brojnih priznanja i nagrada i nadaleko poznat po profesionalnom osoblju i prijatnoj i toploj atmosferi.

Hotel poseduje aperitiv bar, bazene sa đakuzijem, atraktivan wellnes&spa centar. Gostima je na raspolaganju: sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.

Restoran je prostran, moderno opremljen prostor sa 70 mesta, u kome možete da uživate u ukusno pripremljenoj hranom po Vašoj želji.
Doručak je po principu švedskog stola i to u zavisnosti od broja gostiju i služi se od 7.00 h do 10:00 h. Ručak se služi od 12:00 h do 15:00 h, a večera od 18:00 h do 21:00 h.Wellness & Spa
Sve brži svakodnevni način života znači i sve veću izloženost stresu, što opet zahteva uspešnu borbu protiv negativnih posledica stresa. To podrazumeva pravo opuštanje, uživanje i prikupljanje nove snage u nekoj oazi mira.
Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:
Otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba, vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep). Temperatura vode je 26-28 °C.
Zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je takođe od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba.
Suvu finsku saunu za 6 osoba.
Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu.
Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)...
Gostima su na raspolaganju usluge masaže: sportska i relaks masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.


Hotel "Prezident" - Pqalić
Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. 100% smeštaja je pod klimatizacijom i svi javni prostori.

Kapaciteti hotela:
    4 apartmana
    8 soba sa francuskim ležajem
    32 dvokrevetne sobe


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.