logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Hotel VILA LAGO - Palić

Hotel VILA LAGO - Palić

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / RezervacijaU hladu Palićkog parka, okupana svežinom Palićkog jezera koje je zapljuskuje spokojem nalazi se zanosna “Vila Lago”,

Sačinjena prožimanjem istorije i tradicije, obmotana velom savremene arhitekture čeka da je otkrijete i u njoj doživite stvari kojih ćete se uvek sećati i zbog kojih ćete se sigurno uvek vraćati.

Odmorite svoj duh i telo, izaberite svoju luku i spustite svoje sidro u neki od njenih luksuznih soba ili apartmana.“Vila Lago”, čeka Vas da vaša  "priča" postane njena istorija, ona Vaša tradicija.

Otmena i moderna,  sa druge strane oplemenjena prepoznatljivim Palićkim stilom predstavlja jedinstveni spoj novog i tradicije.       

Prostrana terasa na samom ulazu, šank, hidromasažni bazen i sopstveni parking su samo neke od pogodnosti koje Vam nudimo.

Boravak u vili, smeštenoj skoro na samoj obali Palića pružice Vam uživanje u prirodnim lepotama, a savremenost i opremljenost naših apartmana učiniće Vaš odmor potpunim.


Za rekreaciju i ugodnu šetnju iskoristite blizinu teniskih terena, Zoo vrta i Ženskog štranda. Uz igru fenjera i senki otvorena terasa pružice Vam mir u večernjim satima.

Dan možete započeti doručkom  u prijatnom ambijentu našeg restorana. Na raspolaganju Vam je i kafe bar sa širokom ponudom vina, toplih i hladnih napitaka.

Hidromasažna kada, parno kupatilo , sauna ili masaža u nasem Spa centru pružiće potpunu relaksaciju Vašem telu.

Ukažite poverenje “Vili Lago”, njene čari, upotpunjene darovima prirode koja je okružuje pružiće Vam  zadovoljstvo i učiniti Vaš odmor nezaboravnim.Sobe

Hotel "Vila Lago" raspolaže sa dvanaest luksuzno opremljenih soba, organizovanih prema standardizovanim pravilima hotelskih usluga i uobličenim našim autentičnim enterijerskim rešenjima.


U sklopu hotela se nalazi šest dvokrevevetnih soba sa francuskim ležajem, pet dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima kao i  jedna jednokrevetna soba koja apsolutno ne zaostaje ni u komforu niti enterijerski za ostalim sobama. Sobe koje se nalaze u potkrovlju odišu posebnom intimnom atmosferom, ušuškane I tople. Sobe zauzimaju površinu od 15m2 do 20m2.

Od dvanaest soba šest ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje. Sve sobe su klimatizovane, sa besplatnim internet pristupom, kablovskom televizijom,  telefonom sa direktnim izlazom, sefom i mini - barom. Izaberite sobu po Vašem ukusu, a sve ostalo prepustite nama. Apartmani


Hotel "Vila Lago" raspolaže sa tri apartmana : A1,  A2 i  A3

Apartmani A1  i A2 se nalaze na prizemlju, odnosno prvom spratu hotela. Prostor u oba apartmana je funkcionalo identičan ali koloristički različit. Deo za dnevni boravak je potpuno odvojen od spavaćeg dela. Oba apartmana imaju i trpezarijski deo gde samo za Vas možemo organizovati intimne ručkove i večere. Ambijentalno svetlo, udobna garnitura za odmor, lagana muzika, učiniće Vaš odmor savršenim.

Apartman A3
  se nalazi u potkrovlju hotela "Vila Lago". Stakleni zid koji se proteže jednom čitavom stranom apartmana omogućava Vam pogled na dvorište, bazen, letnju baštu i guste krošnje stogodišnjeg zelenila.

Projektovan po principu "open space", prostor je podeljen paravanima i stubovima na funkcionalne celine: deo za dnevni boravak, spavaći deo, prostor za relaksaciju, deo sa đakuzijem i kupatilo. U apartmanu je smešten i mali šank  gde se uz podešavanje ambijentalne rasvete može stvoriti i sopstveni intimni bar. Apartman se može pretvoriti u ozbiljan prostor savršen za poslovne sastanke.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.