logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Etno kompleks Vrdnička kula - Vrdnik

Etno kompleks Vrdnička kula - Vrdnik

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / RezervacijaIzolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom "Fruška gora" smešten je etno kompleks "Vrdnička kula" na samo par minuta udaljenosti od hotela "Premier Aqua". Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovaj kompleks i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula.

Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći "stazom zdravlja" za svega 20 minuta lagane šetnje.

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom. Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutranja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni.

U skorije vreme biće završena izgradnja dodatnih sadžaja poput golf terena, igrališta za decu, jezerceta sa pastrmkom i još mnogo toga.

Etno kompleks je povezan sa hotelom Premier Aqua “stazom zdravlja” dugom oko 2 kilometra. Gosti ovom stazom mogu da se prošetaju do hotela, da uživaju u wellness-u ili da izajme bicikli ili štapove za nordijsko hodanje u hotelu.

Pored udobnog smeštaja, gurmanskih specijaliteta, bogatog wellness i spa sadržaja, svi ljubitelji sporta mogu uživati na teniskim i multifunkcionalnim terenima koji su izgrađeni po najvišim standardima ili svoju snagu i sposobnost oprobati u Adrenalin parku koji predstavlja pravi izazov za svakog posetica.


Etno kompleks Vrdnička kula - Vrdnik

SMEŠTAJ U ETNO HOTELU "VRDNIČKA KULA"
Etno hotel "Vrdnička kula" je u sastavu istoimenog kompleksa, smešten na idealnoj poziciji, okružen blagodetima Fruške gore i na samo 30min šetnje od hotela Premier Aqua, u neposrednoj blizini Fruških termi.
Hotel raspolaže sa 22 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i 1 sobom sa terasom. Maksimalan broj osoba u sobi je od jedne do tri osobe. Hotel raspolaže sa 12 pomoćnih ležaja, kao i sa tri porodične sobe koje su idealne za smeštaj odraslih osoba sa decom.

Etno sobe

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva spojena ili razdvojena ležaja kao i mogućnost dodavanja dodatnog ležaja. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.
Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum tri osobe.
Soba sadrži: LCD led TV 32"- IPTV, mini bar, fen, sef, WiFi, telefon, bade mantil, papuče.

Etno soba sa terasom
Soba je 28 m² u njoj se nalaze dva spojena ili razdvojena ležaja. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma. Soba ima terasu sa setom za sedenje.
Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.
Soba sadrži: LCD led TV 32"- IPTV, mini bar, fen, sef, WiFi, telefon, bade mantil, papuče.

Etno apartman
Apartman površine 65 m² sastoji iz iz dve prostorije, dnevnog boravka i spavaće sobe prostranog kupatila i terase. Smeštaj je namenjen parovima. Apartman ima terasu sa setom za sedenje.
Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.
Apartman  sadrži: 2 x LCD led TV 40"- IPTV, mini bar, fen, sef, WiFi, telefon, bade mantil, papuče.

SMEŠTAJ U ETNO KUĆAMA -  APARTMANIMA
Na površini od 3 ha, sagrađeni su bungalovi za smeštaj gostiju, različitih veličina, od dvokrevetnih za mladence, pa do onih velikih, koji mogu da prime čak i šestostočlanu porodicu.  Bungalovi su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.

Etno apartmani

Veličina svake kuće za odmor je 65m2. Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa, moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe.
Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.
Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.


Mladenački bungalov
Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Ostvarite svoj dugo sanjani san!
Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.
Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.


POGODNOSTI SMEŠTAJA:
 - Aqua Medica - Premier Aqua
 - Wellness & Spa centar
 - Jacuzzi sa termalnom vodom
 - Igralište za decu
 - Igraonica - uz nadzor roditelja
 - Fitnes centar
 - Etno restoran
 - Obilazak manastira
 - WiFi
 - Parking

 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.