logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Vila Ras

Vila Ras

Kategorija:

Skijalište: 100m

Centar: u centru

Usluga: Najam


Upit / RezervacijaVila Ras smeštena je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini  JAT-ovih apartmana  sa direktnim  prilazom sa glavne saobraćajnice. Vila  predstavlja idealan izbor za sve koji dolaze na Kopaonik, zimi na skijanje, leti na odmor i rekreaciju.

Ski staza Karaman greben je udaljena oko 80 m, a do hotela Grand ima svega 40 m.

Gostima je na raspolaganju smeštaj u 14 savremeno opremljenih apartmana  tipa studio za smeštaj 2-4 osobe. Dodatni sadržaji: kablovska TV, internet, skijašnica.

U sklopu vile Ras nalazi se izdvojeni objekat Predškolske ustanove "Veselo detinjstvo - Raška" koji pruža usluge celodnevnog boravka dece i igraonice, kao i podzemna garaža.

Gostima Vile RAS na raspolaganju su i 5 podzemnih garažnih mesta.

Položaj: Vila Ras -  43.286524, 20.811467

Vila RAS - smeštaj: 

Gostima je na raspolaganju smeštaj u 14 savremeno opremljenih apartmana  tipa studio za smeštaj 2-4 osobe. Dodatni sadržaji: kablovska TV, internet, skijašnica.
STRUKTURA APARTMANA  (Svi apartmani su tipa studio):

- Apartman br. A-2    (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A 3    (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A-4    (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A-5    (3 + 0)   2 singl ležaja + fotelja
- Apartman br. A-6    (3 + 0)   2 singl ležaja + fotelja
- Apartman br. A-7    (2 + 0)   2 singl ležaja
- Apartman br. A-8    (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A-9    (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A-10   (2 + 0)   2 singl ležaja
- Apartman br. A-11   (3 + 0)   2 singl ležaja + fotelja
- Apartman br. A-12   (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed
- Apartman br. A-13   (2 + 0)   2 troseda
- Apartman br. A-14   (2 + 0)   2 troseda
- Apartman br. A-15   (2 + 1)   2 troseda + fotelja


Tip  apartmana:  (2+0)  2 singl ležaja
Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva klasična singl ležaja stan-dardnih dimenzija. Maksimalni kapacitet 2 osobe.
Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnom mini pećnicom, električnim bokalom za gre-janje vode, frižiderom, kompletnim posuđem  za pripremanje i serviranje hrane i pića za 2 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.


Tip  apartmana:  (2 + 0) 2 troseda
Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva troseda koji se rasklapanjem pretvaraju u veoma udobne ležajeve za smeštaj četiri osobe. Maksimalni kapacitet 4 osobe. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, komplet-nim posuđem  za pripremanje i serviranje hrane i pića za 4 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu.Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.


Tip apartmana:   (3 + 0)   2 singl ležaja + fotelja

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupa-tilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva singl ležaja standardnih dimenzija i jed-nom foteljom na razvlačenje  koja se rasklapanjem pretvara u veoma  udoban ležaj za smeštaj jedne osobe.  Maksimalni kapacitet 3 osobe.
Apartman  je  opremljen: električnim  štednjakom,  električnom  mini pećnicom, električnim bokalom za grejanje vode,  frižiderom, kompletnim po-suđem  za pripremanje i serviranje hrane i pića za 3 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose.Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.


Tip apartmana: (2 + 1)   2 singl ležaja + trosed

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predpros-tor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je oprem-ljen sa dva singl ležaja standardnih dimenzija i jednim trose-dom na razvlačenje koji se rasklapanjem pretvara u veoma  udoban ležaj za smeštaj dve osobe. Maksimalni kapacitet 4 osobe.
Apartman  je  opremljen:  električnim  štednjakom, električnom mini pećnicom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, kompletnim posuđem  za pripremanje i serviranje hrane i pića za 4 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen


Tip apartmana: (2 + 1)   2 troseda + fotelja
Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhin-jom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva troseda i foteljom na razvlačenje  koji se rasklapanjem pretvaraju u veoma udobne ležajeve za smeštaj pet osoba. Maksimalni kapacitet 5 osoba.
Apartman  je  opremljen:  električnim  štednjakom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, kompletnim posuđem  za pripremanje i serviranje hrane i pića za 5 osobe,  SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljenUslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.