logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Hotel Izvor

Hotel Izvor

Kategorija:

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija

POPUST
10-30%

Uključeno u cenu promo paketa, zavisno od dužine boravkaLuksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km. 

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija. 

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima,  dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! 

Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.
Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 500 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmane i superior apartmane.
Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD tv i Voip telefon.

U okviru hotelskog smeštaja nalaze se i četiri sobe za lica sa posebnim potrebama.

Jednokrevetne sobe      
Hotel raspolaže sa 8 jednokrevetnih soba.
Sadrže: ležaj (120x200cm), kupatilo sa fenom i tuš kabinom, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.

Dvokrevetne sobe      
   - 45 soba sa francuskim ležajem (180x200 i 200x200cm), kupatilo sa fenom, 41 sa tuš kabinom, 3 hidromasažne kade i 1 đakuzi, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet, 4 sobe za lica sa posebnim potrebama
  - 36 soba sa dva odvojena ležaja (100x200cm), kupatilo sa fenom (tuš), bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.

Superior sobe                                            
Pored standard soba, hotel raspolaže sa 60 superior soba koje imaju posebne prostorije za dnevni boravak i za spavanje.
Sadrže: dnevni boravak, trosed, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa fenom i 55 tuš kabina, 3 hidromasažne kade i 2 đakuzija, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.

Apartmani                                                    
Posebnu celinu u ponudi hotela čini 11 apartmana, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent.
Sadrže:dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa fenom i 9 tuš kabina, 1 hidromasažnom kadom i 1 đakuzijem, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.

Superior apartmani                                   
Pet superior apartmana (površine od 70 - 105 m², plus terase od 30 - 70 m2) su opremljeni prostranim dnevnim boravkom sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom.
Sadrže: prostrani dnevni boravak sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom, terasa, kupatilo sa fenom i đakuzijima, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.