logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Apartmani Jaram Vile

Apartmani Jaram Vile

Kategorija:

Skijalište: na stazi

Centar: 2,5km

Usluga: Najam


Upit / Rezervacija


Lokacija: Jaram Vile 43.304214, 20.825614

Jaram Vile su kompleks koji čine četiri vile: AnastasijaJelenaSimonida i Teodora. Locirani su na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Od centra Kopaonika su udaljeni 2,5 km. U okviru kompleksa nalazi se i restoran. Sve vile, kao i restoran, međusobno su povezani toplom vezom.

Vile i apartmani su ekskluzivno opremljeni: drvena stolarija, kovano gvožđe, kamini, hrastov parket, tople veze u celom kompleksu, video nadzor, smart card brave, fan cool klimatizacija, podno grejanje, prostrane skijašnice, veliki podzemni parking kao i otvoreni parking.

Jedinstvena atmosfera u okruženju snega i borove šume a na samoj stazi pružiće vam nezeboravan ugođaj i  pravi odmor.

Restoran: U okviru kompleksa se nalazi restoran u kome je moguće uplatiti pansion.

Sadržaj apartmana:

Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Postoji mogućnost smeštaja 1-5 osobe.
Apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa tuš kabinom,TV sa kablovskom televizijom, kamin, Wi-Fi, Fen za kosu, peškiri, posteljina.
Studiji se sastoje iz jedne prostorije, kuhinja je šankom odvojena od spavaćeg dela.
Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima.

Standardni sadržaj apartmana:

•    Kupatilo sa tuš kabinom
•    Kompletno opremljena kuhinja
•    Kamin
•    TV sa kablovskom televizijom
•    Wi-Fi
•    Drvena stolarija od ariša
•    Hrastov parket
•    Granitna keramika
•    Fen za kosu, peškiri, posteljina


Apartman S-01 Lux

Ima spavaću sobu sa bračnim ležajem koji se može razdvojiti i u dva singl ležaja (a može i biti spojen mehanizmom da se kreveti ne razdvajaju), u dnevnoj sobi ima bračni krevet plus trosed na razvlačenje za još dve osobe.

Apartman T-07 Lux

Udoban i komforan apartman sa prostranom kuhinjom, trpezarijom, kupatilomu okviru dnevne sobe u kojoj se nalazi trosed na razvlačenje (jednopotezno, poseban dušek), kupatilom i spavaćom sobom sa bračnim ležajem. I dnevna i spavaća soba imaju svoj TV uređaj i zasebnu kontrolu grejanja. Apartman ima 50m2 i u njemu se komotno mogu smestiti 4 osobe. Nalazi se u vili Teodora u kompleksu Sveti Simeon na Kopaoniku.

Studio S-04

Svetao, prostrani studio sa kuhinjom koja je šankom odvojena od sobe. Studio ima 32m2 i pored velikog francuskog ležaja, u njemu se nalazi i udobna sofa sa mehanizom (širina 140) tako da se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. Nalazi se u vili Simonida u kompleksu Sveti Simeon na Kopaoniku. Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.