supernova logo

★★★★
250
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, animacija
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Bitez Garden Life

Opis

Lokacija:
hotel Bitez Garden Life se nalazi u Bitezu, oko 250 m od svog dela na peščano-šljunkovitoj gradskoj plaži, od centra grada Bodrum je na oko 6 km a aerodroma Bodrum 45 km. Hotel ima ukupno 183 soba raspoređene u nekoliko dvospratnih blokova okruženih prelepim zelenilom maslinovog drveća.

Hotelska ponuda:
restoran, dva bara, tri bazena (jedan sa delom za decu), tursko kupatilo, sauna, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, igralište za decu, aerobik, animacija gostiju, stoni tenis, bilijar.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, sef, uvozna i flaširana pića, energetska pića, ceđeni sokovi, turska kafa, masaža i piling, hrana i pića na plaži, telefon, hemijsko čišćenje, doktor, prodavnice, sva pića u hotelu posle 23 h, ležaljke i suncobrani na plaži, sva hrana i piće na plaži.

Plaža:
udaljenost od glavne zgrade i recepcije do gradske peščano-šljunkovite plaže je oko 700 m, dok je gostima na raspolaganju i prolaz kroz hotelski kompleks na manjoj udaljenosti od oko 250 m od hotelskog privatnog dela plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. Peškiri za bazen su dostupni u hotelu uz depozit. Hrana i pića na plaži su uz doplatu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim terminima i pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00 h.

AI koncept ne uključuje:
sobna usluga, sef, uvozna i flaširana pića, energetska pića, ceđeni sokovi, turska kafa, sva hrana i piće na plaži, sva hrana i piće u hotelu posle 23:00 h.

https://bitezgarden.com/