supernova logo

★★★★★
50
2000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Voyage Belek Golf and Spa se nalazi na peščanoj plaži, u fantastičnom ambijentu borove šume, 2 km od centra grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 587 soba i sastoji se iz dve glavne zgrade sa delimičnim pogledom na more, A bloka sa pogledom na kopno, B bloka sa pogledom na vrt i bungalova.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, osam a la carte restorana (turski, italijanski, kineski, meksički, riblji, grčki, tappanyaki, steak house), jedan restoran za odrasle (preko 16 god), 12 barova, otvoreni bazeni za odrasle, unutrašnji bazen, bazeni za decu, akvapark, pet tobogana, tursko kupatilo, sauna, masaža, parno kupatilo, đakuzi, spa, frizer, servis za pranje rublja, bioskop, diskoteka, Wi-Fi internet u lobiju, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, dečiji meni, akvapark sa toboganima, igralište, klubovi za decu uzrasta od 4 do 15 godina, igraonica, animacija, luna park (besplatan za decu od 3-14,99 godina), mleko za bebe 24 sata na Biberon baru (recepcija).

Sportske aktivnosti:
tenis, bilijar, pikado, mini golf, mini fudbal, stoni tenis, odbojka, aerobik, fitnes, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, ceđeni sokovi, a la carte restoran sa japanskom kuhinjom i steak house, spa, masaža, ronjenje, bilijar, kuglanje, tenis u noćnim terminima i oprema, golf teren sa 18 rupa, sportovi na vodi, internet cafe, telefon, igraonica, frizer, servis za pranje rublja i prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, dečiji meni za sva tri obroka, gozleme od 11:00-16:30 h, pite, doneri od 12:30-16:30 h, sladoled od 10:00-18:00 h, poslastičarnica od 11:00-18:00 h, sveže voċe na plaži od 15:00-17:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). A la carte restorani se mogu koristiti jednom tokom boravka svi uz rezervaciju.

http://www.voyagehotel.com/Voyage-Belek-Spa

Sobe:
standardne sobe imaju klima uređaj, tepih na podu osim u bungalovima gde su pločice, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu, papuče i bademantili i ketler u svim tipovima soba osim u B bloku i u bungalovima.