supernova logo

★★★★★
10
avionom
polupansion, all inclusive
bazen, restoran, parking, internet, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet
Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa

Opis

Lokacija:
Luksuzan hotel, jedinstvenog modernog arhitektonskog dizajna, inspirisan stilom drevne Minojske palate, nalazi se 23 km zapadno od Hanje, na slikovitoj obali malog, tradicionalnog lučkog mesta Kolimbari, koji je odlično povezan sa gradom Hanja. Veliki hotelski kompleks, koji se sastoji od dve zgrade povezane pasarelom, udaljen je 100m od peščano-šljunkovite plaže nagrađene plavom zastavicom (prelazi se ulica). Plažni bar/restoran hotela, na raspolaganju je gostima uz doplatu. Internacionalni aerodrom Hanja je udaljen 37 km od hotela. Odlična usluga kao i moderan dizajn, vođen idejom da postane vodeći luksuzni hotel u regiji, glavni su aduti hotela.

Plaža:
Peščano – šljunkovita plaža se nalazi na distanci od oko 100m, do koje gosti stižu prolazivši kroz komplex hotela. Prelazi se mala ne naročito prometna ulica. Suncobrani i ležaljke su dostupni na samoj plaži besplatno, dok se doplaćuje plažni bar-restoran. Peškiri za bazen i plažu su dostupni besplatno (uz depozit).

Sadržaj hotela:
Na površini od oko 65000 kvadratnih metara smestili su se svi sadržaji koji će učiniti boravak kompletnim i ispuniti očekivanja i najzahtevnijim gostima. Sadržaji hotela su sledeći: 24 h recepcija, pet vrhunskih restorana: Azijski restoran ”Blue Dong”, Restoran ”Basilico”, Italijanski Restoran ”Al Fresco”, Mediteranski Restoran ”Origano”, Kritski Restoran ”Xatneri”, lounge bar, dva bara kod bazena, bar na plaži, otvoren amfiteatar, mini market, zlatara, internet kutak, tri spoljašnja bazena, dva dečja bazena, igralište, dečji klub, tinejdžerski klub, dva teniska terena, dadilja (uz doplatu/na upit), hemijsko čišćenje, salon lepote, frizerski salon, SPA i wellness centar (sa unutrašnjim bazenom koji se greje), fitness centar (posebno organizovani programi za odrasle), parking. Hotel je pet-friendly i prima kućne ljubimce do 6 kg, uz doplatu.

Sobe:
Hotel Avra Imperial raspolaže sa ukupno 328 soba i 118 apartmana sa bazenom. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš sa hidro masažom), fen, bade mantile i papuče, individualnu klimu, mini bar (uz doplatu), sef, W-iFi (besplatno), TV, balkon ili terasu. U ponudi agencije su deluxe, porodične sobe i junior suite sa privatnim bazenom. Sve sobe su dvokrevetne po svojoj osnovnoj strukturi, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Deluxe sobe su veličine oko 32 m² su maksimum kapaciteta troje odraslih i beba, dvoje odraslih, dete i beba, mogu biti sa pogledom na baštu, deluxe sa pogledom na bazen, deluxe sa izlazom na zajednički bazen, deluxe sa privatnim bazenom sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni. Porodične sobe su maksimum kapaciteta dvoje odraslih, dvoje dece i beba ili tri odrasle osobe, dete i beba, veličine oko 40 m², sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dva dodatna ležaja za potrebe treće ili četvrte osobe, a koji mogu biti pomoćni. Junior suite sa privatnim bazenom veličine oko 37 m² su maksimum kapaciteta troje odraslih i dete ili dvoje odraslih i dvoje dece, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće i četvrte osobe, a koji može biti pomoćni. Bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Polupansion – doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt: www.avraimperialhotel.gr

Napomena:
Luksuzan hotel koji je veoma dobro ocenjen od strane naših putnika.