supernova logo

★★
80
autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
internet
balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Melissa Gold Coast

Opis

Hotel Melissa Gold Cost 2* (Psakoudia) nalazi se na živopisnom mestu, zvanom Psakudija (Psakoudia), koje je na drugom „prstu“ Halkidikija, Sitonije. Psakudija - selo je lepa kombinacija planinskih pejzaža i nepreglednih plaža i pripada opštini Poligiros, glavnom gradu Halkidikija. Na samo jedan sat vožnje od Soluna.

Melissa Gold Coast Hotel ima dva ulaza, jedan iz glavne ulice i jedan sa glavne plaže Psakoudia. Ovaj porodični hotel sastoji se od četiri glavne zgrade, sa kojih se pruža pogled na borovu šumu i bazen, a udaljenost od plaže je samo 100 metara.

Melissa Gold Coast Hotel u sobama ima singl ili double krevete, LCD TV, kupatilo, garderober i rešo kuhinju sa frižiderom. Sobe u prizemlju su dostupne osobama u kolicima. Sve jedinice imaju klima uređaj (doplata na licu mesta 4 evra dnevno).

Hotel nudi usluge doručka u restoranu na bazi švedskog stola (doplata za rezervacije u agenciji - 5 evra dnevno po osobi, na licu mesta doplata 7 evra po osobi dnevno), recepcije, korišćenje stolica za bebe u restoranu, bazen, wi-fi internet, bar na plaži, peškire za plažu i pored bazena (usluga se plaća), zamenu posteljine i peškira jednom tokom boravka, đakuzi, parking, igralište za decu.