supernova logo

apartmani

Vila Marina

170
140
autobusom, sopstveni
najam
parking, internet
klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Marina

Opis

Lokacija:
vila Marina nalazi se u centru Asprovalte i udaljena je od šetališta 140 m i od plaže oko 170 m. Vila je locirana ispod glavne ulice koja prolazi kroz Asprovaltu, u drugoj ulici paralelno od šetališta na plaži, blizu crkve, i u neposrednoj blizini se nalaze brojni marketi i fast food restorani. Parkiranje je moguće u ulici blizu vile i besplatno je.

 

Sadržaj vile:
1 dvokrevetni, 2 trokrevetna i 1 četvorokrevetni studio na visokom prizemlju, koji su okrenuti ka ulici (2) i ka dvorištu (2).

 

Studio:
kompletno opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, u zavisnosti od strukture studija: četvorokrevetni - 2 francuska kreveta (jedan francuski krevet širine 180 cm i jedan manji širine 140 cm), trokrevetni - 1 francuski krevet i 1 odvojeni krevet, dvokrevetni - 1 francuski krevet, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 3 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i balkon sa garniturom za sedenje.

     - Studio 1/3+1 broj 1 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni francuski krevet širine 1,40 m i jedan bračni francuski krevet širine 1,20 m i terasa sa pogledom na ulicu.
     - Studio 1/4 broj 2 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna francuska kreveta i terasa sa pogledom na ulicu.
     - Studio 1/2 broj 3 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni francuski krevet i terasa sa pogledom iza vile ka dvorištu.
     - Studio 1/3 broj 4 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni francuski krevet, jedan standardni odvojeni krevet i terasa sa pogledom iza vile ka dvorištu.

Studiji u vili Marina za sezonu 2022 neće imati krevete na sprat!

Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno. Promena posteljine je na pola boravka (5 dana). Vila nema peškire.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam.

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.