supernova logo

★★★★★
Kumbor bb, 85340, Crna Gora
20
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, privatna plaža, porodične sobe, spa i velnes, animacija
terasa, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Kao deo Hercegnovske rivijere, Kumbor ima obilje malih plaža, voćnjaka, maslinjaka, i druge mediteranske vegetacije. Dužina obale je oko tri kilometra, a svako će naći pogodno mesto za svoj savršeni boravak na plaži.

Lokacija

Hotel Carine Kumbor nalazi se u mestu Kumbor, na udaljenosti 9 km od Kule sa satom u Herceg Novom.

Hotelski sadržaji

U ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi. Ovaj hotel sa 5 zvezdica poseduje i sezonski bazen na otvorenom. Welnes zona uključuje hidromasažnu kadu, saunu, fintes centar i bazen u zatvorenom. U objektu se služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. Restoran u okviru objekta nudi raznovrsna jela mediteranske, francuske i italijanske kuhinje. Hotel ima dečje igralište. U hotelu možete da igrate stoni tenis i bilijar i da iznajmite bicikl i automobil. Gostima su na raspolaganju poslovni centar i bankomat. Osoblje hotelske recepcije će gostima rado pružiti korisne informacije o okolini. Tvrđava Forte Mare nalazi se na 11 km od objekta Carine hotel Kumbor, a tvrđava Španjola na 8 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 20 km. Parking se koristi uz doplatu ( 10,00 eur/dan). Korišćenje garaže takodje uz doplatu ( 15,00 eur/dan)

Usluga

Noćenje/ doručak, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Plaža

Šljunkovita plaža se nalazi neposredno uz hotel. Ležaljke i suncobrani gosti hotela koriste uz doplatu 5,00 eur za dve ležaljke i suncobran dnevno.