supernova logo

★★★★
Veliki pijesak bb, 85000 Dobra Voda, Crna Gora
50
autobusom, sopstveni
polupansion

Opis

LEGENDA O RUŽI VJETROVA
Od davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas – Ruža vjetrova, krug horizonta sa naznačenim stranama sveta i pravcima trideset i dva vetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dve tačke kompasa, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dve latice. Lokacija rta, na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gde se ukrštaju vetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju. Smešten na 12 km od Bara prema Ulcinju, ovaj Resort sa 4 zvezdice predstavlja ekskluzivan kompleks s pogledom na more i intimnim ambijentom.

Hotelski sadržaji
Za uživanje i mediteranskim i internacionalnim specijalitetima gostima su na raspolaganju pansionski restoran sa velikom terasom i pogledom na more, restoran Konoba sa autentičnim enterijerom. Za poznavaoce i degustatore vina tu je i vinski podrum u autentičnom zasvodjenom prostoru sa pogledom na more. Smešten na dve terase, bar na plaži nudi odličan izbor pića i dezerata, kao i muziku uživo. Hotel ima prostrane sportske terene na kojima gosti mogu igrati odbojku, fudbal, tenis ili košarku.Tu su i dva bazena, zoološki vrt i popularno igralište za decu. Besplatan WiFi internet je dostupan u hotelskim sobama. Na raspolaganju su iznajmljivanje jahti ili krstarenja brodom i pecanje. Ležaljke, suncobrane i peškire gosti mogu besplatno koristiti. Za goste hotela obezbedjen je besplatan parking.

Opšte
Restoran, bar, recepcija radi non-stop, bašta, terasa, sobe za nepušače, porodične sobe, sef, grejanje, ostava za prtljag, klima, restoran (à-la-carte), terasa za sunčanje

Aktivnosti
Teniski teren, pecanje, masaža, dečije igralište, stoni tenis, pikado, ronjenje, otvoreni bazen, otvoreni bazen (sezonski)

Dodatne usluge
Posluga u sobi (rum servis), usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, suvenirnica, iznajmljivanje automobila, faks/fotokopiranje, usluga prevoza (uz doplatu), meni za poseban režim ishrane (na zahtev).

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto

Plaža
Plaža je sljunkovita, stenovita i betonska i nalazi se u okviru resorta, na udaljenosti oko 50 m. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom Veliki Pijesak koja zbog čistoće vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Aranžmani za Dobre Vode letovanje u Crnoj Gori su pravi izbor za sve one kojima je prioritet sunce, čisto i toplo more, u kombinaciji sa kvalitetnim odmorom.
Letovanje Dobre Vode - aranžman za sve ljubitelje prirode

Dobre Vode se još nazivaju i ”vazdušna banja“ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealno je mesto za odmor, pogotovu porodica sa decom. Međutim, ni mlađa populacija neće ostati ravnodušna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan noćni provod.

Blizina Bara je takođe odličan razlog da odsednete baš u ovom mestu, budući da neke večeri možete provesti i u Baru, i iskoristiti priliku da posetite njegove atrakcije. Pored Bara, u neposrednoj blizini je i Ulcinj, koji je takođe popularan zbog svojih prelepih plaža, posebno pogodnim za porodice sa malom decom.
Dobre Vode plaža sa nezaboravnim pogledom

Kao što smo već na samom početku napomenuli kada su u pitanju Dobre Vode plaža po kom je ovo mesto nesumnjivo najpoznatije naziva se Veliki Pijesak. Na ovoj plaži dužine 480 m i prosečne širine 29 m, uvek će vas dočekati nezaboravan zalazak sunca i prelepa boja mora.

Pored mekane podloge od peska i šljunka, na ovoj plaži ćete pronaći sve rekvizite koji su vam potrebni za jedno kvalitetno izležavanje - opremljena je suncobranima, ležaljkama i tuš kabinama, a u blizini se nalazi i veliki broj prodavnica u kojima ćete naći sve što vam je potrebno.
Dobre Vode smeštaj - Dobre Vode apartmani
Kada su u pitanju Dobre Vode smeštaj se uglavnom bazira na apartmanima, što vam daje slobodu da organizujete svoje vreme na letovanju baš onako kako vam najviše odgovara. Ukoliko vam je potreban smeštaj u ovom idiličnom mestašcetu na crnogorskom primorju, Supernova Travel je tu vam pomogne oko svih detalja! Pogledajte našu ponudu smeštaja i rezervišite svoje letovanje na vreme!