logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Letovanje u Crnoj Gori, Grčkoj… iz svih zemalja Evrope

Ponude aranžmana za letovanje turističkih agencija su brojne i pokrivaju različit sadržaj. Međutim, strane agencije u Vašoj zemlji podvrgnute su drugačijim uslovima na tržištu, njihova struktura troškova i zakonodavni tretman je različit u odnosu na Supernova Travel agenciju iz Srbije i nisu u mogućnosti da Vam ponude pristupačne letnje aranžmane kao što je to slučaj kod nas. Pogledajte koje hotelske i druge aranžmane za letovanje nudimo za sve putnike iz evropskih zemalja.

Niža cena letovanja - viši komfor uz Supernova aranžmane

Supernova Travel je za sve Vas iz inostranstva spremila specijalne aranžmane za letovanje na najpopularnijim destinacijama naših turista. Drugačiji način poslovanja nam je omogućio da Vam za istu cenu aranžmana koji biste uplatili u stranoj agenciji pružimo znatno veći kvalitet i maksimalan užitak ili omogućimo značajnu uštedu.

Supernova letnji aranžmani pružaju Vam mir i sigurnost, jer je svaki segment putovanja pažljivo organizovan i detaljno isplaniran. Na Vama je samo da spakujete kofere i ponesete dobro raspoloženje - o svemu ostalom ne morate da brinete, jer mi smo tu za Vas.

Organizovan transport iz zemalja Evrope + noćenje u Srbiji

Organizujemo transport iz Vaše zemlje do željene destinacije, drumskim ili avionskim saobraćajem. Ukoliko želite, dodatna mogućnost u toku putovanja, koju Supernova Travel pruža je organizovana poseta ili noćenje u Srbiji, u mestu Vašeg izbora.

Atraktivni hoteli u Grčkoj, Crnoj Gori...

Smeštaj u okviru Supernova Travel aranžmana je raznovrstan, a naročito smo ponosni na naš izbor hotela u popularnim letovalištima. Na raspolaganju imate veliki izbor hotela, bilo da su u pitanju hoteli sa tri zvezdice; hoteli sa četiri zvezdice ili luksuzni hoteli sa pet zvezdica. Bez obzira za koji smeštaj se odlučite, cena je znatno niža u odnosu na ponude stranih agencija. Zašto biste išli u hotel sa tri zvezdice, kada sa nama za istu cenu možete dobiti veći užitak?

Letovanje sa malom decom ili bez

Supernova ponuda aranžmana za letovanje može da zadovolji svakog turistu. Letovanja za porodice sa decom su prilagođena tako da možete maksimalno da se opustite, jer ćemo Vam ponuditi hotele sa raznovrsnim sadržajem za mališane, i plažama sa dugim pojasem plićaka. Letovanja za parove ili veće grupe mogu biti organizovana sa fokusom na opuštanje ili na aktivan odmor i upoznavanje lokalne kulture i tradicije.

Crna Gora letovanje

Ne morate da putujete na kraj sveta kako biste uživali u očaravajućoj prirodi i egzotičnim prizorima. Crna Gora Vam nudi jedan od najlepših zaliva na svetu, drugi najdublji kanjon na svetu, nacionalne parkove, rezervate, zaštićana područja, i naravno - prelepe plaže.

Crna Gora nije velika zemlja, ali ima za svakoga ponešto, a još veća čar leži u pristupačnosti ovih užitaka. Za samo nekoliko dana možete iskusiti toliko različitih doživljaja, od ispijanja koktela na Budvanskoj rivijeri, raftinga Tarom, opuštanje uz milozvučje ptica na Skadarskom jezeru, pa do duhovnog iskustva na Ostrogu.

Letovanje u Crnoj Gori možete provesti na toliko različitih mesta, od kojih se svako izdvaja po nečem posebnom: Bar, Bečići, Budva, Čanj, Dobrota, Herceg Novi, Igalo, Kemanri, Kotor, Njivice, Orahovac, Petrovac, Prčanj, Rafailovići, Šušanj, Sutomore, Sveti Stefan, Tivat ili Ulcinj.

Kada je u pitanju Crna Gora hoteli su raznovrsni, pa tako Vaš izbor mogu biti:

     Hoteli u Igalu

     Hotel Palmon Bay Spa

     Hotel Mediteranski centar

     Hoteli u Baru

     Hotel Princess

     Hotel Ruža Vjetrova

     Hoteli Bečići

     Hotel Splendid

     Hotel Bella Vista

     Hotel Queen of Montenegro

     Hoteli Budva

     Hotel Avala

     Hotel Budva

     Hotel Bracera

     Sveti Stefan Hoteli

     Hotel Aman Resort

     Hotel Romanov

     Hotel Azimut

     Ulcinj hoteli

     Hotel Laguna

     Hotel Mediteran Resort

     Hotel Otrant Beach

     Petrovac hoteli

     Hotel Palas

     Hotel Castellastva

     Hotel Rivijera

     Hoteli Dobrota

     Casa del Mare - Pietra

     Kotor hoteli

     Hotel Marija

     Hotel Marija II

     Sutomore hoteli

     Hotel Sato Resort

     Tivat hoteli

     Hotel Regent Porto Montenegro

     Hotel Pine

Crna Gora je u prethodnoj deceniji doživela veliki rast stranih investicija na primorju, nikli su ruski hoteli u Crnoj Gori, luksuzni hoteli, hoteli sa 5 zvezdica, kao i mnogi hoteli na plaži. Vi možete birati smeštaj na bazi polupansiona ili Vas možda interesuju all inclusive hoteli u Crnoj Gori.

Letovanje u Crnoj Gori avionom je takođe postalo popularno, a Supernova za Vas može organizovati celokupan prevoz, od aerodroma do hotela. U svakom slučaju, Supernova Travel je tu da Vaše leto u Crnoj Gori učini nezaboravnim.

Grčka letovanje

Letovanje u Grčkoj je omiljeno putovanje naših ljudi, a to nije bez razloga. Grčka je destinacija koja u svojoj lepezi atrakcija ima ponešto za svakog čoveka željnog novih iskustva i radosnih uspomena.

Prirodne lepote grčkih predela nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, bilo da je reč o kontinentalnom delu zemlje ili predivnim ostrvima u Jonskom ili Egejskom moru. Uživaćete u izobilju slikovitih plaža i neverovatnom kontrastu boja različitih podloga plaža i kristalno čistog mora - od vulkanskih, do plaža sa praškasto mekanim belim peskom.

Užitak u pogledu fascinantnih pejzaža je još lepši kada se nalazite u komfornom ambijentu. Smeštaj u Grčkoj je veoma raznovrstan, bilo da su hoteli u Grčkoj na moru, hoteli sa tri zvezdice ili najbolji hoteli u Grčkoj sa 4 i 5 zvezdica.

Za Vaše letovanje u Grčkoj, komforan smeštaj nude:

     Hoteli u Pargi

     Hoteli u Leptokariji

     Hoteli u Paraliji

     Hoteli u Stavrosu

     Olimpik bič hoteli

     Grčka hoteli Halkidiki (Kasandra, Atos, Sitonija)

     Platamon hoteli

     Krit hoteli

     Krf hoteli

     Zakintos hoteli

     Tasos hoteli

     Lefkada hoteli

Na Vama je da odaberete okruženje u kojem će Vaše leto u Grčkoj proći nezaboravno, da li su to jeftini hoteli, hoteli sa akva parkom, kao i da li će ponuda biti all inclusive ili polupansion. Izbor će svako zavisiti od toga da li je letovanje u Grčkoj sa malom decom ili bez.

Gde postoji mogućnost, Supernova Travel će osigurati da letovanje u Grčkoj avionom prođe u najboljem mogućem redu.

Naravno, pored lepote i komfora, Grčka je nadasve poznata po svojoj istoriji i kulturnom nasleđu. Pa ako poželite da se udaljite od mora, uvek se možete odlučiti za posetu najznačajnijih atrakcija i naučiti zanimljive činjenice o Grčkoj kulturi.

Svaki aspekt putovanja će biti organizovan i jasno predočen. Uz Supernova Travel, Vaše leto u Grčkoj će biti bez premca.

Osim letovanja u Grčkoj ili Crnoj Gori, Supernova Travel pruža mogućnost organizovanja aranžmana koji je potpuno skrojen Vašim potrebama. Letujte u zemlji po Vašem izboru, dok će svi aspekti putovanja - od prevoza do smeštaja, biti organizovani od strane agencije.