logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Konačište Sunce - Zlatibor

Konačište Sunce - Zlatibor

Kategorija:

Centar: 1500 m od centra

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / RezervacijaKonačište Sunce, smeštaj koji odiše tradicijom, kvalitetom i domaćinskom atmosferom, nalazi se u blizini Titove Vile, na samo 500m od hotela Palisad, 1km od jezera, 1,5km od centra. Hotel okružuje gusta borova šuma, koja pruža izuzetno prijatne uslove za boravak, odmor i uživanje. Gosti hotela mogu da uživaju u miru i tišini, opušteni u čarima prirodne lepote ove planine. Konačište Sunce je zadržalo tradicionalni duh Zlatibora, a istovremeno  je savršen beg od savremene svakodnevnice u miran kutak naše najlepše planine.

Najbliža prodavnica udaljena je samo 200m, a za goste koji dolaze sa decom, igralište i park su takođe udaljeni 200m od objekta.

Svim gostima na raspolaganju je recepcija 24/7, kao i udobni ambijent lobby bara koji se nalazi odmah pored recepcije. Otvoren od 09-22h, gostima pruža savršenu mogućnost opuštanja i odmora od svakodnevnih aktivnosti uz raznovrstan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a u letnjem periodu na raspolaganju je i bašta lobby bara.

Restoran domaće kuhinje nalazi se na trećem spratu, kapaciteta 100 mesta, i pruža nezaboravan pogled na zlatiborske vrhove. Na meniju je širok izbor lokalnih proizvoda – kajmak, sir, pršuta i ostali nadaleko poznati specijaliteti Zlatiborskog kraja. Za goste hotela koji imaju pansionske pakete, doručak, ručak i večera se poslužuju po principu dnevnog set menija.

Svim gostima hotela na raspolaganju je besplatan parking, pod video nadzorom, kao i besplatan pristup internetu (putem WI-FI  mreže). Hotel nema lift.

Konačište sunce raspolaže standardnim dvokrevetnim 1/2, trokrevetnim 1/3 kao i porodičnim sobama (apartmanima) za smeštaj 4 do 8 osoba. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe imaju podno grejanje. Peškiri se menjaju na svaka 2 dana, a zamena posteljine je na 5 dana. Pristup internetu je moguć i koristi se bez naplate u svim sobama. U svim sobama se nalazi LCD TV uz besplatnu kablovsku televiziju.

STANDARDNA JEDNOKREVETNA  SOBA
    Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat
    Kvadratura: 17m2
    Francuski ili dva odvojena ležaja
    LCD TV
    Kablovska televizija
    WI-FI
    Kupatilo sa tuš kabinom
    Terasa
    Kapacitet 1-2 osobe

STANDARDNA DVOKREVETNA  SOBA
    Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat
    Kvadratura: 17m2
    Francuski ili dva odvojena ležaja
    LCD TV
    Kablovska televizija
    WI-FI
    Kupatilo sa tuš kabinom
    Terasa
    Kapacitet 1-2 osobe

STANDARDNA TROKREVETNA  SOBA
    Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat
    Kvadratura: 22m2
    Francuski i single krevet, ili tri odvojena kreveta
    LCD TV
    Kablovska televizija
    WI-FI
    Kupatilo sa tuš kabinom
    Francuski balkon ili terasa
    Kapacitet 3 osobe

PORODIČNA SOBA - APARTMAN
    Visoko prizemlje, prvi, drugi sprat
    Kvadratura: 44m2
    Dve odvojene spavaće sobe
    LCD TV
    Kablovska televizija
    WI-FI
    Jedno kupatilo sa tuš kabinom
    Terasa ili francuski balkon osim apartmana na drugom spratu
    Kapacitet 4 - 8 osoba

Struktura soba:
Jednokrevetna soba (1/1) – Predviđena za jednu odraslu osobu. Maksimalni kapacitet: jedna odrasla osoba i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju

Dvokrevetna soba (1/2) – Predviđena za dve osobe (dve pune cene), Maksimalni kapacitet: dve odrasle osobe i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju

Trokrevetna soba (1/3) – Predviđena za tri osobe (minimum dve pune cene). Maksimalni kapacitet:
    Dve odrasle osobe i jedno dete od 3 do 12 godina u sopstvenom ležaju
    Dve odrasle osobe i jedno dete od 3 do 12 godina u sopstvenom ležaju i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju
    Tri odrasle osobe
    Tri odrasle osobe i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju

Porodična soba – Previđena za minimum 4 osobe (minimum tri pune cene i jedno dete od 3 do 12 godina). Maksimalni kapacitet: šest odraslih osoba i dvoje dece od 3 do 12 godina.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.