logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Hotel TONANTI - Vrnjačka Banja

Hotel TONANTI - Vrnjačka Banja

Kategorija:

Naša kategorija: 5*

Centar: U centru

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion


Upit / Rezervacija
Hotel "Tonanti"  jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.
Bilo da u ovahj hotel i Vrnjačku Banju dolazite zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da ste ovde zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, u hotelu su posvećeni tome da se na svakom koraku osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma. 


Sobe & Apartmani
Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maksimalni osećaj komfora i udobnosti. Spoljni zidovi soba su u staklu dajući pogled na panoramu vrnjačkog parka. Veličina soba je od 20 m2 do 50m2. Hotel Tonanti je nepušački hotel ( sa izuzetkom soba sa balkonom, gde je dozvoljeno pušiti isključivo na balkonu).


Restorani
U ponudi hotela su dva restorana - panisonski i a la carte.  Pansionski restoran, sa simpatičnom baštom, namenjen je gostima hotela, a restoran a la carte, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park, dostupan je kako gostima tako i trećim licima.
Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luskuznim i udobnim niskim sedenjem.


Bazeni
Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara.


Spa & Wellness
U sklopu jedinstvenog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove).
Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).


Hiperbarična komora
Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).


Salon lepote
Među sadržajima u Spa&Wellness centru nalazi se i salon lepote sa uslugama frizera, manikira, pedikira, šminkera i kozmetičara. Bilo da vam je neophodna nova frizura, hitna depilacija, iscrtavanje obrva, nadogradnja trepavica, izlivanje noktiju, tretman podmlađivanja kože...


Fitnes i teretana
U sklopu hotela su sala za fitnes i teretana, a po potrebi ćemo vam obezbediti i teren za praktikovanje sporta, u neposrednoj blizini objekta, kao i partnera za sport, ukoliko nemate s kim da igrate tenis, stoni tenis, skvoš...


Deca
Posebna pažnja je namenjena sadržajima za decu. Osim dečjeg bazena, tu su i dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou. U hotelu je obezbeđena i usluga čuvanja dece.


Kongresni centar
U sklopu našeg hotela su i tri konferencijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 20, odnosno 15 ljudi i idealne su za sastanke upravnih odbora.


Dobrodošli u "Tonanti" !

Hotel "TONATI" u Vrnjačkoj Banji poseduje 146 soba različitih smeštajnih kapaciteta: pored standardnih dvokrevetnih, u ponudi su i trokrevetne sobe i apartmani, kao i luksuzni predsednički apartman površine 100 kvadratnih metara. U ponudi su i dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.
Smeštajne jedinice raspodeljene su u tri nezavisna bloka u centralnom delu spojena kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima s pogledom na atrijum i spoljašnji bazen.Standardna dvokrevetna soba

Mogućnost dva odvojena single kreveta ili jednog francuskog ležaja.
Površina: 21 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Pogled na park, Posluženje u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi,


Standardna dvokrevetna soba sa terasom
Mogućnost dva odvojena single kreveta ili jednog francuskog ležaja.
Površina: 21 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Pogled na park, Posluženje u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi, Moguć dečiji krevetić, Pogodnosti za porodice


Luksuzna dvokrevetna soba
Mogućnost dva odvojena single kreveta ili francuskog ležaja. Mogućnost dodavanja bebi kreveca ili pomoćnog ležaja.
Površina: 32 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Moguć dečiji krevetić, Moguć dodatni ležaj, Pegla+daska, Posluženje u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi


Luksuzna dvokrevetna soba sa terasom
Mogućnost dva odvojena single kreveta ili jednog francuskog ležaja.
Površina: 32 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Moguć dečiji krevetić, Moguć dodatni ležaj, Parking,  Pogodnosti za porodice, Pogled na park, Posluženje u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi


Porodični apartman
Dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, dva single kreveta i dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš kabinom i kadom. Mogućnost dodavanja bebi kreveca i/ili pomoćnog ležaja.
Površina: 62 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini kuhinja, Moguć dečiji krevetić, Moguć dodatni ležaj, Pogodnosti za porodice, Posluga u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi


Apartman sa kuhinjom

Jedna spavaća sobe sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom sa kuhinjom. Mogućnost dodavanja bebi kreveca i dva dodatna ležaja.
Površina: 60 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Kuhinja, Mini bar, Moguć dečiji krevetić, Moguć dodatni ležaj, Pegla+daska, Pogled na park, Pogodnosti za porodice, Posluga u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi


Apartman
Spavaća soba sa francuskim ležajem (ili dva odvojena singl kreveta) i dnevni boravak sa sofom. Mogućnost dodavanja bebi kreveca ili dva pomoćna ležaja.
Površina: 60 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Moguć dečiji krevetić, Moguć dodatni ležaj, Pegla+daska, Pogodnosti za porodice, Posluga u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi


Soba za osobe sa invaliditetom
Soba sa 2 single kreveta sa nameštajem i rasporedom sobe urađenim po standardima za osobe u invalidskim kolicima.
Površina: 31 m2
Sadržaj: Air condition, Bade mantil, Direktna telefonska linija, Fen za kosu, Kućne papuče, Mini bar, Pogodnosti za invalide, Posluženje u sobi, Pristup Internetu, Satelitska televizija, Sef u sobi, TV, Wi-Fi

 

Hotel TONANTI - Wellness & Spa


Spa & Wellness centar na preko 2000m² obuhvata otvoreni i zatvoreni bazen, finsku saunu, bio saunu, infra red saunu, slanu soba, relax soba sa tepidarijumima, hamam i magnezijumsku plutajuću kadu.

Radno vreme Spa & Wellness centra je od 08 do 22h.


Bazeni
Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je sa otvorenim bazenima: velikim od 520 kvadrata, sa vodopadom, i dečjim površine 50 kvadratnih metara. U otvorenom bazenu imate mogućnost kupanje i -10C.


Saune
Sauna je namenjena opuštanju organizma, jačanju imunog sistema i zdravstvenog stanja uopšte. Boravkom u saunama - prostorijama sa visokom temperaturom vazduha i vlažnošću - dolazi do otvaranja pora, izbacivanje velike količine znoja, pojačane cirkulacije krvi.
Usled znojenja telo izbacuje štetne materije i nakupljene toksine, čime se jača imunološki (odbrambeni) sistem a telo opušta i otpušta iz sebe stres, napetosti pa čak i loše misli.
Boravak u sauni značajno će popraviti i vaše fizičko i vaše mentalno stanje a preporučuje se kako aktivnim i profesionalnim sportistima (radi sprečavanja upale mišića) tako i ljudima koji nisu skloni napornim fizičkim aktivnostima; neki čak koriste saunu umesto vežbanja, jer nudi slične benefite: zatezanje kože i lučenje hormona sreće (serotonina), uz dodatnu pročišćenost tena i povećanu mekoću i elastičnost kože.
Sa zdravstvene tačke gledišta, sauna vas može rešiti prehlada, anksioznih i depresivnih stanja i umanjiti probleme respiratornih organa poput astme, alergija ili bronhitisa.
Sauna, međutim, nije preporučljiva za one koji pate od akutnih astmatičnih problema, za srčane bolesnike ni osobe sa povišenim krvnim pritiskom.


Slana soba
Prostorija čiji su zidovi, pod i tavanica obloženi solju, kao imitacija prirodne pećine. Specijalni uređaj, halogenerator, uduvava suv zasićeni vazduh obogaćen najfinijim česticama kamene soli, čime se postiže željena mikroklima bogata natrijum hloridom, gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, selenom i litijumom.
Temperatura u slanoj sobi je između 18°C i 25°C a vlažnost vazduha 40-60 %.
U sobu se ulazi sa specijalnim, jednokratnim sterilnim kesama koje se navlače na bosa stopala i nakon seanse se odlažu u posebnu korpu. Ako na podu nema soli, gosti ulaze bosonogi.
U ovakvim uslovima u vazduhu se stvara koncentracija negativnih jona koja ima korisna biološka dejstva na respiratorni, kardiovaskulatorni, imuni i metabolički sistem korisnika. Ovu vrstu terapije najčešće koriste osobe koje pate od hroničnih alergija ili astme tj. otežanog disanja.
Boravak u slanoj sobi podstiče lučenje seratonina pa poztivno utiče na sveukupno mentalno zdravlje čoveka.
Jedna seansa u slanoj sobi treba da traje između 30 i 40 minuta za odrasle odnosno 20 minuta za decu.


Relax soba sa tepidarijumima
Tepidarijum, u okviru relax sobe je prostorija sa toplim ležaljkama od tvrdog materijala, obloženim mozaikom, dizajniranim tako da budu udobne za kičmu, sa nogama i glavom na višoj tački u odnosu na običan krevet.
Temperatura ležaljki je između 37 i 39°C, približna temperaturi tela. Na taj način telo koristi minimalnu energiju, jer odaje onoliko toplote koliko je i primi i zagreva se bez znojenja.
Toplota ležaljki prijatno utiče na nervni sistem i vraća organizam u ravnotežu.
Tepidarijum je originalno nastao za pripremanje tela pred ulazak u parno kupatilo, ali se može koristiti i samo za odmaranje, između odlazaka u saune. Tepidarijum se preporučuje osobama svih uzrasta. Na njima nije ograničen boravak.


Hamam - Parno kupatilo
Parno ili tursko kupatilo je vrsta saune sa veoma visokom vlažnošću vazduha - do 100% i temperaturom 40-50° C. Ova kupatila izrađena su od mozaika i utiču na regeneraciju i okrepljivanje organizma.
Naročito se preporučuju kod bronhijalne astme, bronhitisa, problema gornjih disajnih puteva, kašlja, promuklosti, iskašljavanja i bolnih zglobova.
U parnom kupatilu se obično nalazi i česma ili crevo za prskanje sa hladnom vodom. Mnogi prilikom boravka u parnim kupatilima koriste so za piling kože.


Magnezijumska plutajuća kada
Terapija plutanjem ili terapija senzorne deprivacije je prilika da se potpuno isključite od spoljašnjeg sveta. Zasniva se na utišavanju svih čula. Odvija se u zatvorenim tankovima sa vodom u kojoj nije moguće potonuti zbog visoke koncentracije blagotvorne Epsom gorke soli. (MgSO4)
Tokom plutanja se eliminišu svi spoljašnji uticaji na naše telo i um: zvuk, svetlo, miris, taktilna čula i osećaj gravitacije. Krajnji rezultat je duboka relaksacija uma i tela, bez osećaja za prostor i vreme što pozitivno utiče na psihofizičko zdravlje u celini. Smanjenje stresa i krvnog pritiska, detoksikacija, brži oporavak od povreda, bolja koncetracija, oslobađanje od hroničnih bolova – samo su neki od brojnih korisnih učinaka koje plutanje pruža.
Korišćenje magnezijumske plutajuće kade 30min se naplaćuje 1500 RSD po osobi. Termini se zakazuju na spa recepciji.


Masaže
Masaže sa pilingom, svećama, pindama, borovim štapovima, školjkama... ili čistim zlatom?
- Masaže regularne
- Masaže sa pilingom
- Masaže sa svećama
- Put oko sveta masaže
- Oblikovanje i detoksikacija
- Zdravstveni programi
- Organski spa rituali
- Lokalni spa rituali


Tretmani lica
- MEDICINSKI TRETMANI LICA
- ESTETSKI TRETMANI LICA
- ORGANSKI TRETMANI


Zona za opuštanje
Prostorija za odmaranje i opuštanje nezaobilazan je deo našeg Wellness & Spa centra. Uz diskretnu muziku i prijatne mirisne note možete uživati u ležaljkama ili udobnim foteljama u pogledu na  čuveni Vrnjački park. Takođe, možete biti posluženi okrepljujućim napicima, poslasticama i bogatim asortimanom voća iz naše ponude.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.