logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Hotel Idila

Hotel Idila

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija
Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, među mnogobrojnim hotelima na Zlatiboru, izdvaja se jedan od najlepših hotela u Srbiji, Hotel & Spa „Idila“.

Hotel & Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor.

Hotel & Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

Spa centar
Kako bi upotpunili svoj odmor gostima su na raspolaganju blagodeti luksuznog Spa centra, koji je moderno opremljena zona rekreacije i relaksacije.
Spa centar Hotela Idila raspolaže zatvorenim bazenom sa jacuzzi kadom, suvom saunom sa aromatičnim uljima, parnim kupatilom i najsavremenijom teretanom u kojoj se nalazi uspravni bicikl, orbitek eliptik, traka za trčanje, seated strainght clip shest, high pully, polusedeći - ležeći bicikl, pilates lopta, vesla, bučice za aerobik, strunjače.
SPA centar na raspolaganju je gostima svakog dana od 9h do 21h. Svaki gost dobija peškir i bade mantil. U Spa centru postoji i aperitiv bar.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u SPA centru - sve to ćete pronaći u Hotel&Spa Idila.

Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 5 apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom.


Dvokrevetna soba

Standardna dvokrevetna soba (površine od 25m²) sadrži 2 spojena singl kreveta koja se, po potrebi, mogu razdvojiti, komplet opremljeno kupatilo (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bademantili, papuče) sa tuš kabinom i terasa.
Soba je opremljena po modernim standardima - LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik.
Hotel poseduje 10 standardnih dvokrevetnih soba


Studio
Studio je komfornija soba (površine od 25-30 m²) sa francuskim ležajem i prostranim kupatilom sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuše).
Opremljen je po modernim standardima -LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik. Studio je predviđen za 2 osobe, a po potrebi može se ubaciti pomoćni ležaj ili krevetac za bebu.


Apartman
Posebnu celinu u ponudi hotela čine 5 apartmana (površine 50 m²), koje odlikuje izuzetan komfor i prijatan ambijent.
U okviru apartmana nalaze se spavaća soba sa francuskim ležajem, luksuzno opremljen dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za 2 osobe, prostrano kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče) i terasa.
Apartman je opremljen po modernim standardima - LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik. Predviđen je za maksimalno 4 osobe.


Apartman Lux
Najluksuznija ponuda u hotelu je lux apartman (površine 65m²).
U okviru Apartamana Lux se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, prostrani dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje i kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče).
Opremljen je po modernim standardima - LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik.  Lux apartman je predviđen za 2 osobe, po potrebi može se uneti pomoćni ležaj kao i krevetac za bebu.Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.