logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5782

Hotel Palisad

Hotel Palisad

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija

POPUST
do 40%

zavisno od izabranog paketa
Hotel Palisad
  se nalazi na planini Zlatibor, 230 km od Beograda, na nadmorskoj visini od 1.000 metara.

U centru prirodnog spektakla, u mirisnoj šumi borova, na raskršću vetrova, i carstvu dobrih ukusa, „stari gospodin“ u novom ruhu (kompletno renoviran 2014) već pola decenije predstavalja doajena u turističkoj ponudi regiona.

Pravilno uvažavanje lepote koja nas okružuje, fantastična interakcija sa prirodom i eko-dizajn imaju za cilj da gosti budu u jakom srodstvu sa ambijentom koji nas hrani. Vođeni time, tokom rekonstrukcije hotela u opremanju su korišćeni isključivo prirodni materijali poput drveta, kamena, čoje, vune i lana koji su integrisani u savremeni dizajn. Gostima na dar je naša privatna kolekcija i stalna postavka najpoznatijih dela velikana srpskog slikarstva XIX-XX veka.

ZLATIBOR poput najlepše scenografije sa veličanstvenim vrhovima, nepreglednim pašnjacima, gordim borovima, bistrim potocima, opojnim mirisima i diskretnim šumovima, bojama poput akvarela promoviše radost života i harmonije.Lobby

Zaštitni znak hotela Palisad je svakako autentični „dnevni boravak“ koji ga svrstava u listu retkih hotela koji se posećuju, bar na kratko, radi evociranja uspomena.
Različite ambijentalne celine, sedenje uz kamin, zvuci klavira, planinski doživljaj pretvaraju u otmenu atmosferu.
Motivi nestvarnih pejzaža, portreti i skulpture velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva upotpunjuju doživljaj a gostu daju privilegiju da u neobaveznoj formi svoj odmor pamte i ponovo se vraćaju.
Lepotu ovog kolaža čine različite generacije koje na svoj način kreiraju dinamiku ovog prostora.
Ostaće nezapamćene spontane zabave kojih se rado sećaju i novi naraštaji koji nekada, kao deca a sada sa svojim porodicama jednako uživaju u novom ambijentu.Restorani i barovi

Pansionski restoran hotela Palisa kapaciteta je 700 mesta i nedavno je renoviran. Ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i one najizbirljivije.Kongresi

Izraženo u brojevima, na godišnjem nivou organizujemo skupove za oko 75.000 učesnika. Daleko od gradske vreve, u oazi prirodnih čarolija, multifunkcionalni javni prostori koji se mogu prilagoditi različitim potrebama omogućavaju organizaciju svih vrsta događajaWellness

Wellness turizam spada u jedan od najstarijih turističkih pravaca, a u današnje vreme zbog sve bržeg načina života postaje potreba. Smatra se da doprinosi unapređenju kvaliteta života tako što telo, um i duh dovodi u ravnotežu. U okviru wellness ponude hotela možete uživati u sauni, masaži, đakuziju i kozmetičkim tretmanima.


Sadržaj hotela
Kapacitet hotela: 194 sobe Sve sobe poseduju: Mini bar, Plazma TV, Kablovski program, Telefon, Aparat za kafu, Fen, Free Wi-Fi, Pet-Friendly
• Barovi i restorani: Coffe & Wine bar, Aperitve-Bar, Restoran Palisad, Restoran Zlatni Bor
• Relax & Beauty Center
• Kongresni centar Palisad 350 mesta
• Kongresni centar Srbija 700 mesta
• Fudbalski i teniski tereni
• Igraonica za decu


Udobnost pre svega u prelepom dizajnu renoviranih soba

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba. Njihov enterijer odlikuje originalni planinski dizajn: drvo u prvom planu, panjevi i štrikani prekrivači koji oživljavaju autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima i odvojen garderober kao zasebana celina u sobi su svakako segmenti koji će oplemeniti vaš boravak. Alpski karakter i rustični planinski detalji koji upotpunjuju atmosferu nemenjeni su svima onima koji od odmora očekuju najviše.
   Standard soba

Ovu sobu odlikuje pravi planinski dizajn sa drvenim elementima i štrikanim prekrivačem, autentičnim za zlatiborski kraj.
    Mogućnost krevetca za decu
    Kupatilo sa tuš-kabinom
    Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen
    Mogućnost spajanja dve sobe
    Površina 21 m2
    Kapacitet: max 2 (odraslih) i 2 (mala deteta)
*Ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta.
   Superior soba

Savršena elegancija koja se ogleda u spoju modernog i tradicionalnog, postignutog kombinovanjem vune i drveta, kamena i stakla, pepito i karo materijala.
    Mogućnost trećeg kreveta i kreveca za decu
    Kupatilo sa tuš-kabinom
    Pojedine sobe  poseduju pored tuš kabine i kadu
    Sobe sa i bez terase
    Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler
    Mogućnost spajanja dve sobe
    Odvojena zona za sedenje
    Površina 33 m2
*Postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva pomoćna kreveta.
   Lux soba
Više od komfora. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima, odvojen garderober kao zasebna celina u sobi. Centralni motiv je kada iz koje se direktno izlazi na terasu. Za sve oni koji od odmora očekuju više.
    Kupatilo sa tuš-kabinom i kadom iz koje se izlazi na terasu
    Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler
    Odvojen degažman sa garderobom
    Terasa
    Mogućnost spajanja dve sobe
    Površina 40 m2
*Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.   Apartman

Najnovija adaptacija u smeštajnom delu hotela "Palisad". Renovirani apartmani i moderan dizajn za porodice i osobe željne većeg komfora tokom boravka na Zlatiboru.
    Dve spavaće sobe (francuski ležaj i dva singla uz mogućnost spajanja),
    Kupatilo sa tuš-kabinom,
    Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler,
    Mogućnost ubacivanja kreveca,
    Dnevna soba
    Površina od 45 m2 do 50 m2 (u zavisnosti od položaja apartmana)   Šema smeštajnih jedinica hotela Palisad na Zlatiboru

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.