Kombi prevoz i minibus prevoz putnika

Vozilo možete rezervisati i putem online formulara, jednostavno i brzo.

Supernova travel – PJ Saobraćaj

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Specijalizovani smo za prevoz u zemlji ili prevoz u inostranstvu, pojedinaca, manjih ili većih grupa,  po povoljnim cenama, bez obzira na mesto polaska ili vaše odredište.

Supernova travel u ponudi ima vozila kapaciteta 1-90 sedišta, visokog kvaliteta u gotovo svim većim gradovima u Srbiji, a profesionalno osoblje, dispečeri i vozači, učiniće sve da dobijete vrhunsku uslugu, po povoljnoj ceni.

Korišćenjem sopstvenog voznog parka, kao i saradnjom sa velikim brojem prevoznika možemo vam ponuditi vozila najviše klase, za sve vidove prevoza u našoj zemlji i inostranstvu. Sva vozila se izdaju isključivo sa vozačem.

Ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji imamo sa prevoznicima iz cele Srbije na lokacijama: Mol, Zrenjanin, Novi Sad, Ruma, Sremska Mitrovica, Beograd, Valjevo, Čačak, Užice, Raška, Novi Pazar, Požarevac, Kragujevac, Despotovac, Jagodina,  Ćićevac, Niš, Leskovac, Vranje…

Prevoz automobilom, kombi prevoz, minibus prevoz, midibus ili autobuski prevoz u istom kvalitetu možemo ponuditi i u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

Kao najveći prevoznik za festval EXIT 2009, EXIT 2010, EXIT 2011 kao i EXIT 2012 prevezli smo preko 4500 gostiju iz Evrope. Najviše je onih iz Velike Britanije, koji su nam pristigli na letovima WIZZ air –a. I za Exit 2013 organizovaćemo prevoz kombijima, minibus prevoz i prevoz autobusima na vaš omiljeni festival. Aerodrom - Exit 2013

Individualni ili grupni transferi do i od Aerodroma, razgledanja grada, izleti, putovanja, ekskurzije ... vaš je izbor. Solo ili dvospratni, mali ili lux, nije bitno. Nebitno ni odakle dolazite i gde idete, učinićemo sve da vam prevoz bude siguran, udoban i pre svega prijatan.

Paleta vozila omogućava vam izbor prema veličini vozila, broju sedišta ili željenom tipu ne utičući na kvalitet pružene usluge.

Sva vozila (automobili, kombi, minibus, midibus, autobus) su nove generacije, turističke klase i sva sa odličnom opremom. Razlikuje ih naziv i broj sedišta.

Standardna oprema podrazumeva klima uređaje, audio/DVD opremu, 1-4 monitora (za vozila preko 8 sedišta), mikrofon… Neka vozila opremljena su i WC-om.

Prema potrebi i vašem zahtevu obezbedićemo i poslužiti ketering obroke, pripremljeni napici i sl.

Za prevoz beba i dece obezbeđujemo sigurnosna sedišta (prethodno najaviti uzrast dece).

 

24 sata + 7 dana + 12 meseci + praznici = Supernova travel