logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Destinacija > Tunis > Yasmin Hammamet

Yasmin Hammamet

Novo, izuzetno atraktivno letovalište na oko 10 km od starog grada Hamameta. Zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu, Yasmine Hammamet je danas bez premca najluksuznija i najpotpunija turisticka zona u Tunisu.
Preko 40.000 ležaja smešteno je u desetinama modernih hotela i apartmanskih kompleksa sa vidnim pecatom mavarsko-arapskog arhitektonskog stila, koji su rasporedeni u dvostrukom nizu duž 3km duge plaže. Smeštajni kapaciteti su upotpunjeni bogatim pratecim sadržajima, impresivnom turistickom marinom, jednom od najmodernijih i najvecih na Mediteranu, novom tvrđavom Medinom u kojoj su smešteni bazari-sukovi, butici, restorani i poslasticarnice, zabavni park Cartage Land, turisticka promenada dužine 2km pored obale sa brojnim kafeima, restoranima i prodavnicama, kazino-kockarnica, cak i prvo pokriveno klizalište u Tunisu.
Yasmine Hammamet je moderan turisticko hotelski grad koji nudi turistima kompletnu ponudu, smeštaj u udobnim i konfornim hotelima u neposrednoj blizini uredenih plaža i mora, upotpunjen atraktivnim i brojnim mogucnostima za zabavu, izlaske i kupovinu. Sve to je ucinilo da se Yasmine Hammamet poslednjih godina svrsta u vrh mediteranskog turizma i postane jedna od najpopularnijih i najtraženijih destinacija za odmor na Sredozemlju.

Pored ovog letovališta  pripremili smo za predstojeću letnju sezonu 2019. i druga letovališta kao sto  su: SoussePort El Kantaui,Hammamet,  Mahdia.....

Ponuda obuhvata hotele koji se odlikuju kako dobrom uslugom tako i povoljnijim cenama. 

Pođite sa nama u Tunis. Tunis 2019 = Leto 2019