logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5832

Destinacija > Tunis > Monastir

Monastir

Monastir se nalazi na južnoj obali zaliva Hammamet, na 20 km udaljenosti od Soussa.. Zahvaljujući položaju i klimi postao je jedan od najlepših i najposećenijih letovališta u državi. Monastir se može ponositi i sa 2 golf terena, lukom za jahte, bazarom i mnogobrojnim mestima za zabavu.

Grad srednje velicine (oko 40.000 stanovnika), smešten je oko 160 km južno od glavnog grada. Tradicionalno ribarsko mesto, u poslednjih nekoliko decenija postaje i znacajno turisticko mesto. Grad je osnovan još u rimsko vreme, dok iz kasnijeg istorijskog perioda datira Ribat – tvrdava. Poznati predsednik Tunisa Habib Bourguiba, roden je ovde i tu se nalazi i njegov mauzolej. Medunarodni aerodrom nosi njegovo ime.

Ukrašen drvoredima palmi, svojom zlatno-peščanom obalom i velikim brojem hotela svih kategorija koji pružaju odličan odmor i rekreaciju, ovaj prelep gradić rado dočekuje turiste.

Pored ovog letovališta  pripremili smo za predstojeću letnju sezonu 2015. i druga letovališta kao sto  su: SoussePort El Kantaui,HammametYasmin HammametNabeulMahdia.....

 pripremili smo za vas ogromnu ponudu hotela koji se odlikuju kako dobrom uslugom tako i povoljnijim cenama. Hoteli grupacije EL Mouradi su smešteni u poznatim turističkim mestima kao što su Sousse, Port El Kantaui, Hammamet, Yasmin Hammamet a odlikuju ih dobra usluga i pristupačne cene. Takođe tu je i lanac hotela Vincci koji su poznati po dobroj usluzi i gostoljubivosti. Pored ovih izdvajićemo  hotele El Hana Beach, Dreams Beach, El Bousten, Hanibal Palace, Le Royal Marhaba Club, Le President Aqua Park i mnoge druge.

Pođite sa nama u Tunis. Tunis 2019