logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5857

Destinacija > Tunis

Letovanje Tunis


Tunis 2021

Tunis je zemlja peščanih plaža i mediteranskog sunca, gde istovremeno možete osetiti francuski šarm i arapsku slikovitost. U srcu toplog Sredozemlja na rubu crnog kontinenta protežu se nasadi maslina, vinograda, pomorandži, limuna i palmi na rubu Sahare. Zanosan miris jasmina, maorski čajnici, vodene fontane, šarena keramika i hammami potpuno će vas očarati. U Tunisu možete otkriti ostatke drevnih civilizacija i arheološka nalazišta kapsijskog čoveka, Feničana, Kartaginjana, Rimljana i Vandala, ali i ostatke hiljadu godina vladavine Arapa. Tunis je svakako zemlja boja i kontrasta, koja vam otvara najbliža vrata Afrike.

Do svojih omiljenih letovališta u Tunisu, doletećete koristeći Aerodrome u gradovima Tunis i Monastir.

Pođite sa nama u Tunis. 

Za predstojeću letnju sezonu 2019 sa Supernova travel-om posetite mnogobrojna letovališta u Tunisu. Sousse, Port El Kantaui,Hammamet, Yasmin Hammamet, Monastir, Nabeul, Mahdia.....

Pripremili smo za vas ogromnu ponudu hotela koji se odlikuju kako dobrom uslugom tako i povoljnijim cenama.

Hoteli grupacije EL Mouradi su smešteni u poznatim turističkim mestima kao što su Sousse, Port El Kantaui, Hammamet, Yasmin Hammamet, a odlikuju ih dobra usluga i pristupačne cene. Takođe tu je i lanac hotela Vincci koji su poznati po dobroj usluzi i gostoljubivosti. Pored ovih izdvojićemo  hotele El Hana Beach, Dreams Beach, El Bousten, Hanibal Palace, Le Royal Marhaba Club, Le President Aqua Park i mnoge druge.


Region Broj hotela
Hammamet Hammamet 3
Mahdia Mahdia 4
Port El Kantaoui Port El Kantaoui 3
Sousse Sousse 4
Yasmin Hammamet Yasmin Hammamet 2