logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Destinacija > Španija

Španija letovanje

Ukoliko je na spisku vaših destinacija Španija letovanje je idealna prilika da posetite ovu prelepu zemlju Pirinejskog poluostrva. Rame uz rame sa Španijom su smešteni Portugal i Andora, dok je u srcu države smeštena i njena prestonica - Madrid. Španija izlazi na Sredozemno more na jugu i istoku, dok je sa severa i severozapada zapljuskuje Atlantski okean. Službeni jezik je španski, jedan od najlepših i najomiljenijih jezika u svetu, dok se u pojedinim regionima mogu čuti i katalonski, baskijski i galicijski jezik.

Резултат слика за spain images

Šta podrazumeva letovanje u Španiji?

Kada je u pitanju Španija letovanje uvek predstavlja zanimljivo iskustvo, jer u ovoj zemlji možete uživati u vrlo specifičnoj domaćoj kuhinji, izraženom gostoprimstvu i urbanim letovalištima njene obale. Letovanje u Španiji pogoduje svim generacijama, pa letovališta mogu da ponude sadržaj za porodice, starije, ali i mlađe posetioce koji će ovde sigurno pronaći sve što im je potrebno za kvalitetan i dinamičan odmor. 

Roditeljima sa decom naročito pogoduju španske peščane plaže sa prostorom za igru, šetališta i restorani, dok mlađe generacije svoje dane provode na plažama, a uveče u odličnoj atmosferi barova, kafića i disko klubova. Ukusna kuhinja je jedan od njenih glavnih aduta, pa kada je u pitanju Španija letovanje ne bi trebalo da se završi pre nego što probate tipične specijelitet poput gaspaćo, tortilje ili paelje. 

U sastavu Španije se nalaze dva arhipelaga - Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlantskom okeanu. Najpopularnije destinacije za letovanje u Španiji su Ljoret de Mar, Kosta Brava, Majorka, Santa Suzana i mnoge druge, a do raspoloživih aranžmana možete doći preko agencije Supernova Travel.

Smeštaj u Španiji

Španija nudi izuzetno široke mogućnosti za udoban smeštaj u njenim letovalištima, pa možete birati hotele ili apartmane, u zavisnosti od svojih preferencija. Smeštaj u Španiji se odlikuje modernom opremom, tehnologijom i udobnošću soba, što je jedan od najbitnijih kriterijuma kvalitetnog odmora. 
Region Broj hotela
Kosta Brava Kosta Brava 59
Kosta Dorada Kosta Dorada 28
Majorka Majorka 43