logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Destinacija > Italija > Madona di Kampiljo

Madona di Kampiljo

Madona di Kampiljo zimovanje - odmor na elitnom skijalištu

Madona di Kampiljo je jedno od najelitnijh italijanskih skijališta i nezaobilazno stajalište italijanskog i svetskog džet seta. Skijalište Madona di Kampiljo koje se nalazi na nadmorskoj visini od 1514 m je i domaćin trke FIS svetskog kupa.

Ukoliko od zimovanja očekujete više od sportova na snegu, ovo italijansko skijalište je pravi izbor za vas, jer vam je pored 72 km ski staza na raspolaganju i bogat izbor zabave i noćnog života.

Madona di Kampiljo skijanje i zimske avanture

Poznato skijalište Madona di Kampiljo prostire se nekoliko staza svih težina, od kojih je većina pokrivena topovima za sneg. Izrazito dobrim sastavom žičara povezana je sa skijalištima Marilleva i Folgarida, sa kojima zajedno obuhvata 120 km staza. 

Uz dodatnih 30 km staza za skijaško trčanje (dve su osvetljene noću) i parka za snoubord, nudi vam se i mogućnost skijanja izvan staza (off piste), kao i pešačenje na krpljama za sneg ili vožnja sankama koje vuku psi, a možete čak i prenoćiti u pravom iglu u parku prirode Adamello Brenta kod Ritorta. Skijalište Madonna di Campiglio deo je većeg nepovezanog područja SUPERSKIRAMA koje se satoji od 8 ski područja.

Madona di Kampiljo hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili ski centar Madona di Kampiljo 2019. je odlična prilika da to učinite. Kada je u pitanju smeštaj ski centra Madona di Kampiljo hoteli i apartmani koje vam nudi Supernova Travel turistička agencija će sigurno odgovarati ljubiteljima skijanja i zimskih sportova. Izaberite neki po svom ukusu i rezervišite na vreme  aranžman za skijanje u Madoni di Kampiljo.
Nadmorska visina: 1550m - 2580m

Skipas Madonna di Campiglio: 70 km staza. 

Skipas Superskirama: 380 km staza. Madonna  di Campiglio,  Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Peio,  Passo Tonale, Ponte di Legno,  Andalo-Fai della  Paganella,  Monte  Bondone  i Folgaria- Lavarone.
Udaljenost od Beograda : 1040km

KAKO DO SKI CENTRA: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Fernetiči - Venezia - Verona (izlaz nord) - Trento, posle cca 20 km izlaz St. Michele A/Adige - Dimaro - Madonna di Campiglio - Uputstvo


U mestu:

- SKIBUS nije besplatan , cena dnevna karta je oko 2€ po osobi,  nedeljna karta  oko 10€ po osobi. 


MAPA MESTA                                                                MAPA SKIJALIŠTA

SNOW REPORT                                                                WEB CAM